Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Goede beveiliging hoeft weinig te kosten

Extra beveiliging hoeft geen overbodige luxe te zijn. In tegendeel zelfs. Extra beveiliging hoeft helemaal niet duur te zijn. Dat niet alleen omdat je goedkope bijzetsloten kan plaatsten, maar ook omdat je mensen kan laten denken dat je extra beveiliging hebt. Hier lees je een aantal tips en tricks van slotenmaker Amersfoort die er voor zorgen dat jou huis extra goed beveiligd is!

Pas op, waakhond!

of je nou wel of geen waakhond hebt, een simpel bordje waarop staat ‘Pas op voor de waakhond’ of ‘Pas op, ik waak hier’ met een plaatje van een angstaanjagende Duitse herder kan er al voor zorgen dat inbrekers wel 2 keer nadenken voordat ze bij jou naar binnen gaan.

Videobewaking

voor de video bewaking geld het zelfde als voor de waakhond. Er hoeft helemaal geen camerabewaking te zijn, maar een bordje waar op staat ‘Dit pand is voorzien van camerabewaking’ schrikt ook af. Kijk hiermee wel uit, want het kan ook een averechts effect hebben. Bijvoorbeeld ‘waarom is een simpel huurhuis voorzien van camerabewaking?’ dat roept weer andere vragen op. Want dan moet er natuurlijk wel iets interessants binnen staan. Ook kun je natuurlijk een oude camera ophangen, deze hoeft het niet eens te doen.

Alarmsysteem

Als inbrekers het idee krijgen dat iemand een geavanceerd alarmsysteem heeft is de kans klein dat dat het huis is waar zij in zullen breken. Zoals je net gelezen hebt bij de videobewaking en bij de waakhond kan dit het zelfde met een alarmsysteem. U kunt boven uw voordeur een apparaat ophangen wat de indruk geeft dat er een alarmsysteem aanwezig is in het pand. Natuurlijk zou dit het niet onverstandig zijn om ook daadwerkelijk een alarmsysteem te laten installeren, maar dat even ter zijde. Of het alarmsysteem er nou wel of niet is, de indruk dat het er is kan al genoeg zijn.

Updated: 29 november 2016 — 3:03 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange