Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Haal snel de herfst in huis met deze woonaccessoires

Vandaag, 21 september, is de officiële start van de herfst. Meestal wil dat zeggen dat er ook in het interieur een hoop verandert. Niet alleen omdat je door de grote schoonmaak een hoop dingen naar de tweedehands winkel hebt gebracht, maar ook omdat je deze dingen uiteraard weer aan wilt vullen. Kandelaars, kaarsen en sierkussens online kopen zorgt voor een snelle seizoenswisseling in huis. Welke items moet jij sowieso in huis hebben deze herfst?

Sierkussens

Sierkussens zijn een goed voorbeeld van een seizoens product die makkelijk te wisselen is. Zo hebben we bijvoorbeeld afgelopen zomer de flamingo trend gehad waardoor je misschien een paar felroze kussens op de bank hebt liggen. Dat geeft uiteraard niet echt een herfst achtig gevoel en om nou de hele winter lang wanhopig vast te houden aan de zomer is ook vervelend. Sierkussens koop je gemakkelijk online en als je alleen de hoes nieuw koopt ben je vaak niet eens veel geld kwijt. Nog een tip: was de kussens en de hoezen ook bij elke seizoenswisseling, dat is wel zo fris. Op die manier vergeet je nooit om je kussens te wassen.

Kaarsen

Als je aan de herfst en winterdagen denkt, denk je automatisch aan donker. Om wat meer licht te brengen zijn kaarsen de uitstekende sfeermakers. Koop kaarsen in een kleurenpalet die op dat moment de trend is. Aubergine, donker rode tinten en bruin zijn natuurlijk altijd goed. Ook kaarsen hoeven niet duur te zijn en moet je vaak wisselen aangezien ze opbranden.

Wanddecoratie

Mensen met een Pinterest account struikelen erover: inspiratie voor wanddecoratie. Voor de creatievelingen is er genoeg te knutselen in de herfst. Maak bijvoorbeeld eens een slinger van bladeren (gesorteerd op kleur), of bedruk je eigen canvas voor aan de muur. Dus als de eerste bladeren van de bomen vallen, weet jij wat je te doen staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange