Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Investeer in een goed bed

We willen allemaal wel een goede nachtrust. Goed uitgerust wakker worden en fris de dag beginnen. Helaas is dat voor velen van ons een illusie. Heb je je bed al heel lang? Dan kan je bed toe zijn aan vervanging. Een mooi bed komt niet alleen de uitstraling van je slaapkamer ten goede, het bevordert ook je nachtrust. Ga dus eens op zoek en investeer in een goed bed.

Bed

De keuze in bedden is enorm. Wil je een eenpersoonsbed of een tweepersoonsbed? Een elektrisch bed of juist niet? Een lattenbodem of een boxspring? Dit zijn allemaal zaken waar je over na moet denken bij de aanschaf van een nieuw bed. Als je naar een beddenspeciaalzaak gaat kun je hier goed over geadviseerd worden. Bij de Been Etten-Leur zijn er gespecialiseerde slaapadviseurs die je met voldoende kennis van zaken kunnen helpen. Een boxspring kan bijvoorbeeld een hele mooie uitstraling geven aan je slaapkamer. Zo waan je je elke nacht een beetje in een hotelkamer. Ook is de hoogte makkelijk om in en uit bed te stappen. Een lattenbodem heeft weer als voordeel dat de latten perfect op jouw lichaam afgestemd kunnen worden.

Matras

Als je bijvoorbeeld een lattenbodem hebt uitgezocht, is een goede matras ook heel belangrijk. Een goede matras geeft voldoende ondersteuning aan je lichaam. Op deze manier kun je helemaal ontspannen waardoor je goed uitrust. Het materiaal moet goed ventilerend zijn. Als je bijvoorbeeld veel zweet is dit extra fijn. Als je matras geen vocht vasthoudt blijft het lekker droog. Ook verleng je de levensduur van je matras. Als je allergisch bent moet je ook extra opletten. Het materiaal moet wasbaar zijn, dit is ook een stuk hygiënischer.

Dekbed

Ook het dekbed is van belang. Ten eerste moet er worden nagedacht over de grootte. Bij een tweepersoonsbed moet het dekbed bijvoorbeeld ruim over de randen vallen. Laat je hier goed over informeren. Ook het materiaal is van belang. Je hebt zomerdekbedden, winterdekbedden en all year dekbedden. De namen spreken al voor zich. Heb je het snel warm ‘s nachts of juist koud? Stem hier de keuze voor het dekbed op af.

Kussen

Door transpiratievocht en huisstofmijt raakt ook een kussen regelmatig toe aan vervanging. Je hoofd en je nek moeten kunnen ontspannen. De ruimte tussen je hoofd en je nek moet worden opgevuld. Dit doe je door middel van het juiste kussen. Het ligt eraan of je een zij- of rugslaper bent wat voor kussen geschikt voor jou is.

Dekbedovertrek

Je dekbed maak je natuurlijk af met een leuk dekbedovertrek. Dit moet comfortabel zijn, maar er ook leuk uit zien! Als je hebt geïnvesteerd in een goed bed wil je namelijk ook dat het er mooi uitziet. Kies voor een kleur en patroon wat goed bij jouw stijl en persoonlijkheid past.
sheep-1125845_640

Updated: 13 juni 2016 — 11:15 am
Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme