Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Pvc-vloer Leiden

Bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige leverancier van pvc-vloeren in Leiden? Ga dan naar Rodenburg-Van der Meel. Wij zijn gespecialiseerd in pvc-vloeren en andere vloeren en bieden een ruime keus. Rodenburg-Van der Meel heeft in Leiderdorp een woonwinkel waar u onze producten kunt bekijken en waar wij u graag van het benodigde advies voorzien. U kunt bij ons terecht voor de inrichting van uw woning en bedrijf. Ook hebben naast het assortiment pvc-vloeren en andere vloeren ook een ruime keuze uit gordijnen, zonwering, insectenwering en shutters. U kunt bij ons ook uw meubels opnieuw laten bekleden.

Meer over pvc-vloeren

Pvc-vloer Leiden

Pvc-vloeren zijn door hun natuurlijke uitstraling geschikt voor elk interieur. De vloeren worden gelegd in de vorm van tegels of stroken die in veel verschillende motieven verkrijgbaar zijn. Zo is er bijvoorbeeld ook een houtmotief waarbij u de houtnerf kunt voelen. Pvc-vloeren hebben een mooie uitstraling én zijn duurzaam in gebruik. U kunt kiezen uit verschillende gebruiksklassen, aangegeven met een slijtlaag. Hoe dikker de slijtlaag, hoe intensiever de vloer kan worden gebruikt. Voor een particuliere woning bijvoorbeeld volstaat een slijtlaag van 0,3mm, terwijl voor een ruimte die intensief wordt gebruikt wel een slijtlaag van 0,7mm nodig is. Denk hierbij aan winkels en winkelcentra, scholen en luchthavens. U heeft de keuze uit verschillende legmethodes waaronder kliksystemen of plaksystemen. Rodenburg-Van der Meel adviseert u graag bij uw keuze van de meest geschikte pvc-vloer.

Rodenburg-Van der Meel

Rodenburg-Van der Meel is gevestigd in Leiderdorp en wij bedienen de regio’s Leiden en Leiderdorp en rekenen zowel particulieren als bedrijven tot onze klantenkring. Wij komen uiteraard graag bij u langs om de ruimte waar u een pvc-vloer wilt leggen te bekijken. Mocht de ondervloer niet volledig egaal zijn, hetgeen wel een vereiste is, dan kunnen wij uw vloer egaliseren. Ons assortiment bestaat verder uit andere soorten vloerbedekking zoals karpetten, laminaat, linoleum en inloopmatten zodat u uw aankopen eenvoudig kunt combineren.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange