Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Tuinverlichting in alle soorten en maten

De tuinen van nu zijn een verlengstuk van onze woning. Waar vroeger de was werd opgehangen en gras met een stoepje voldoende was, wordt er nu veel meer aandacht besteed aan de inrichting van onze tuinen. Tuincentra varen er wel bij en het assortiment bestaat allang niet meer alleen uit planten en bloemen. Tuinmeubilair en accessoires vind je tegenwoordig als standaard uitrusting is praktisch elke tuin. En wie houdt van de puntjes op de i heeft ook de tuinverlichting voor elkaar. Zo kan er dag en nacht genoten worden van en in de tuin. Tuinverlichting kopen kan tegenwoordig zelfs al via internet.

Toen en nu

De traditionele tuinverlichting, lampen op stroom, wordt langzamerhand achterhaald. We zien steeds vaker verlichting op zonne-energie en batterijen en dat is ook niet zo verwonderlijk. Deze lampen zijn nl. overal te plaatsen in tegenstelling tot de lampen op stroom die op een vaste plek moeten blijven staan. Vaak zijn deze lampen voorzien van led-verlichting die eveneens een grote ontwikkeling heeft doorgemaakt. De prijzen van deze energiezuinige lampen zijn heel betaalbaar geworden. Je vindt ze in allerlei uitvoeringen; als staande lamp, wandlamp, spot, noem maar op. Vaak uitgevoerd in mooie materialen of hippe uitvoeringen.

 

De trends

We zien allerlei nieuwe vormen van buitenverlichting verschijnen. Zo heb je huisnummerverlichting, waarbij achter het huisnummer verlichting is geplaatst. Uiteraard voorzien van zonnecellen. Erg leuk zijn de lantaarns die je decoratief in de boom kunt hangen of op het campingtafeltje kunt zetten. Uitgevoerd met een USB zodat je ondertussen je telefoon ook op kunt laden. Design tafellampen voor je loungehoek in de tuin of speciale spots om je veranda om te toveren tot een sprookjesachtige omgeving in het donker. En heb je een vijver, dan zijn de drijvende lampjes die continue van kleur veranderen echt een eyecatcher. Kortom, kijk eens rond en je zult je verbazen!

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme