Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

De ultieme huisavond voor studenten

 

Studenten hebben een druk bestaan. Ze zijn continue bezig met studeren, bijbaantjes en andere sociale activiteiten. Ze hebben daarom bijna geen tijd meer voor zichzelf. Huisavonden zijn dan de ideale oplossing om een keer te ontspannen! Wat zorgt voor een ideale ontspanning om de dagelijkse stress te vergeten? Studenten weten hier vaak wel het antwoord op: dropshot, bier of wijn!

Door de dagelijkse stress van studenten is het lekker om aan het einde van de week te ontspannen met je huisgenoten. Het is de ultieme gelegenheid om extra tijd vrij te maken voor je huisgenoten of vrienden. De ideale oplossing is om wekelijks een huisavond te organiseren met je vrienden.

Alles eerlijk verdelen

Studenten hebben een beperkt budget, daarom is het organiseren van een huisavond een goedkopere oplossing ter vervanging van uitgaan of andere activiteiten. Er moet natuurlijk wel drank worden ingeslagen om een huisavond gezelliger te maken, anders wordt een avond al snel saai. Kies daarom voor bier, wijn, dropshot, sambuca of andere soort drank.

Soms ontstaat er bij studenten ruzie om geld. Dit kan zijn door het kopen van drank, boodschappen of vaste lasten zoals het internet. De een betaalt soms meer dan de ander, waardoor er onenigheid kan ontstaan in een groep. Het is belangrijk om te weten wie wat heeft voorgeschoten door middel van een gezamenlijke rekening. Een ideale oplossing is door gebruik te maken van ‘wiebetaaldwat’. Hierop wordt automatisch berekend wie, wat heeft betaald.

Thema’s huisavonden

Wekelijks een standaard huisavond gaat misschien op den duur vervelen. Het is leuk om elke week een ander thema te verzinnen, zodat er meer sfeer komt binnen de groep. Voordat een huisfeest eenmaal begint moet de sfeer er al in worden gebracht. Voorbeelden van leuke thema’s zijn: ‘goed fout’, back to the 90’s of raar met je haar. Te veel om op te noemen! Wees creatief met het bedenken van een thema, zodat je de ultieme huisavond beleeft. In combinatie met veel dropshot, bier en een origineel thema, is het zelfs nog leuker dan een avondje stappen. En natuurlijk goedkoper!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange