Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Verstopte badkamer

U heeft het misschien weleens meegemaakt, het moment dat u gaat douchen en dat u merkt dat het water niet goed wegloopt. Dit kan er eventueel voor zorgen dat het water overstroomt en de badkamer inloopt. Een verstopte badkamer kan verschillende oorzaken hebben, het kan aan de douche en het bad liggen, of aan de wasbak. Als de badkamer verstopt zit dan kunt u proberen om zelf het probleem op te lossen. Maar regelmatig moet er een bedrijf bijkomen wat de verstopping verhelpt.

Verstopte douche

Tijdens het douchen is het mogelijk dat het water niet of nauwelijks wegloopt. Op tijd de kraan uitzetten om wateroverlast te voorkomen is aan te bevelen. Als de douche verstopt zit, dan wordt dit veelal veroorzaakt door haren. Deze kunt u proberen te verwijderen door het dekseltje van het afvoerputje af te halen en dan het putje zo schoon mogelijk proberen te maken. Als de verstopte douche niet veroorzaakt wordt door haren dan wordt de douche ontstoppen moeilijker. Het is niet aan te raden om zelf met trekveren of allerlei andere middelen te proberen om de verstopping te verwijderen. Hiermee kan er schade veroorzaakt worden en het probleem verergeren.

Bad verstopt

De afvoer van uw bad kan ook verstopt raken door haren en bijvoorbeeld zeep(resten). U kunt ook dit proberen schoon te maken door kapje van het afvoerputje af te halen. Zit de verstopping echter verder dan wordt het bad ontstoppen moeilijk om zelf te doen. Ook hier kan er schade veroorzaakt worden die het probleem verergeren. Een professioneel bedrijf ontstopt het bad zonder hak en breekwerk.

Verstopte badkamer ontstoppen

Als de badkamer ontstopt moet worden omdat u het zelf niet kunt doen, dan is het raadzaam om hier een professioneel bedrijf voor in te huren. Deze hebben de juiste materialen om de badkamer te ontstoppen zonder hak en breekwerk, en als het nodig is dan kunnen ze met een camera precies kijken waar de verstopping zit en wat eventueel het probleem is en kunnen starten met het ontstoppen van de gootsteen.

Updated: 28 november 2014 — 8:29 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange