Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Vitrage

Woningen waar vitrages voor de ramen hangen worden tegenwoordig niet meer zoveel gezien. Vitrages worden vaak geassocieerd met bejaardenwoningen met veel kant. De klassieke witte vitrages zijn misschien wel wat ouderwets, maar ook in vitrages heeft zich een ware trend voltrokken, waarbij de huidige vitrages er tegenwoordig heel modern uitzien en in allerlei verschillende kleuren te verkrijgen zijn. Vitrages hoeven dus helemaal niet ouderwets te zijn en vormen een handige raambekleding, waardoor je geen directe inkijk in je woning hebt en toch kunt profiteren van het daglicht dat naar binnen komt.

Vitrages functioneel gebruiken

Vitrages worden direct voor het raam gehangen. Dat is dan ook de reden dat vitrages glasgordijnen worden genoemd. Het directe zonlicht wordt daardoor tegengehouden en van buiten valt er niet naar binnen te kijken. Vitrages zijn dus erg functioneel. Wanneer je een moderne vitrage voor je ramen hangt in een bepaalde kleur en met een mooi patroon, dan zijn vitrages ook nog eens heel decoratief. De standaard witte kleur hoeft tegenwoordig niet meer. Zo passen vitrages tegenwoordig in zowel een klassiek als een modern interieur. Omdat de moderne vitrage er al heel decoratief uitziet hoef je ook niet perse gebruik te maken van overgordijnen. Dit kan overigens wel om extra sfeer in je woonkamer te brengen.

Online vitrages kopen

Het is niet meer nodig om je vitrages bij een gordijnenzaak te halen. Je kunt tegenwoordig heel gemakkelijk online vitrages kopen. Een moderne webshop met een goede service zal ervoor zorgen dat je vitrages op maat gemaakt worden en dat de vitrages snel bij je thuis geleverd worden. Het enige wat je wel moet doen is je ramen heel goed opmeten, zodat je na ontvangt je vitrages direct kunt ophangen. Breng dus ook de klassieke sfeer van vitrages terug in je huis, maar dan met een modern tintje.

Updated: 15 augustus 2018 — 8:02 am
Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme