Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Wat kost een dakkapel

type dakkapellenWat kost een dakkapel is een veelgestelde vraag om er achter te komen welke kosten er bij een dakkapel komen kijken.

Een dakkapel heeft niet direct een vaste prijs omdat dit maatwerk is. Een grote stelfactor is de breedte van je dakkapel. Hoe breder de dakkapel wordt, hoe meer materialen er benodigd zijn.

Dakkapel prijzen zijn ook afhankelijk van het gekozen materiaal: hardhout of kunstof, het model van de dakkapel: dakkapel met een plat dak, dakkapel met een schuin dak, dakkapel met een eenzijdig verhoogde nok of een dakkapel met een tweezijdig verhoogde nok.

Ook zijn er factoren zoals HR++ glas of normaal dubbel glas, draai- en kiepramen, ventilatie roosters, insectenhorren en de aftimmering (materiaal) dat aan de buitenkant van de dakkapel wordt gemonteerd in het geval van een houten dakkapel.

Er zijn dus een hoop zaken welke de prijs kunnen bepalen. Op onze site waarvan de link linksboven in dit artikel vermeldt staat, worden alle bovengenoemde factoren besproken met een richtprijs daarbij. Zo kun je voor je zelf uitrekenen wat een dakkapel kan gaan kosten zonder dus een dakkapelofferte te hoeven aanvragen.

Updated: 14 augustus 2014 — 5:40 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange