Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Design woning

Je eerste huisje is altijd een mijlpaal. Of je nu alleen gaat wonen of gaat samenwonen met een vriend of je partner, het blijft bijzonder. Het is de plek die je kunt inrichten naar je eigen smaak en wensen. Een plek waar jij het voor het zeggen hebt en de regels bepaalt. Niemand die iets te zeggen heeft over jouw rode banken en blauwe muren combinatie. Als jij het mooi vindt dan doe je dat gewoon. Het is misschien nog niet helemaal je droomhuis, maar wel een leuk plekje om te beginnen. Je droomhuis is iets om naar uit te kijken. Een grote villa of misschien wel een pittoreske woonboerderij. Misschien droom jij wel van een grote desing woning. Een woning met mooie desinger spullen. Of vind je design meubelen wel mooi, maar dan wel gecombineerd met een vintage of klassieke stijl. Dat jij in de ochtend wakker wordt en gaat ontbijten aan je vintage tafel die je in een oud winkeltje op de kop hebt getikt terwijl je achterwerk zich op een echte design eetkamerstoel van bijvoorbeeld BoConcept bevindt.

22831

Design hoeft niet onbetaalbaar te zijn

Het woordje design heeft een dure lading. Veel mensen verbannen het woord meteen uit hen gedachten omdat ze denken dat het toch te duur is. Design hoeft niet altijd duur te zijn. Zo heb je bij BoConcept verschillende design meubelen voor een betaalbare prijs. Van een design fauteuil tot design banken en eettafels. Je kunt er tevens je eigen stoelen ontwerpen. Met een beetje geluk koop je design meubelen in een tweedehands winkeltje. Wil jij koste wat kost design meubelen, maar er niet te veel voor betalen? Heb dan geduld en struin verschillende winkeltjes af op zoek naar jouw ideale design meubelen. Als geld geen issue is, dan kun je zelfs je eigen design meubelen laten ontwerpen en maken.

 

Dure huizen

Dat sommige mensen geld te veel hebben, is te zien aan de dure huizen die ze kopen, laten bouwen of laten herinrichten. We zetten de duurste huizen even op een rijtje.

 

  1. Huis van Mukesh Ambani
    Wie, horen we je vragen. Dat is geheel onbelangrijk als je weet dat deze man een wolkenkrabber heeft laten bouwen van 1 miljard dollar. Dat het aan dit pietluttige stulpje niks ontbreekt, zal je dan ook niks verbazen.

  2. William Randolph
    Deze beste man heeft het ook niet slecht voor elkaar. Het huis staat in dezelfde buurt als die van David en Victoria Beckham. Het huis staat te koop, maar dan moet je er wel 165 miljoen dollar voor neerleggen.

Maison de L’Amite
Het was het huis van Donald Trump. Hij kocht het voor een schijntje: 41,15 dollar. Hij knapte het op en verkocht het vervolgens voor 100 miljoen! Het huis beschikt over zo’n 15 badkamers, 15 slaapkamers, zwembad en natuurlijk een tennisbaan.

Updated: 1 juni 2017 — 11:26 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange