Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Voordelig boodschappen doen

Voordelig boodschappen doen, wat wordt hier nou mee bedoeld? Dan denk je toch aan het goedkoopste merk aanschaffen? Dit gaat overigens wel ten koste van de kwaliteit. Of kan dit ook nog anders? Ja, dat kan inderdaad. Ik bedoel hier namelijk mee dat er manieren zijn om je boodschappen te doen en hierop kosten te besparen. Hoe dan zou je denken.

Hierbij een paar simpele tips:

Één keer in de week
Doe je boodschappen één keer in de week en niet elke dag. Op deze manier koop je eerder impulsief en kun je minder goed overzicht houden als het gaat om je uitgaven. Ga dus een keer in de week naar de supermarkt. Maar een lijst van wat je nodig hebt en zorg dat je voldoende ontbijt, lunch en avondmaaltijden hebt zodat je als je van je werk komt ook meer rust hebt en alleen nog maar hoeft te koken.

Maak een potje
Hiernaast is slim om een budget te reserveren elke week zodat je hiervoor de boodschappen doet en ook niet meer of minder hoeft uit te geven.

Bonus of studentenkaartjes
Iets anders wat je voordeel zal kunnen geven is een bonuskaart meenemen zodat je in ieder geval gebruikt kan maken hiervan. Ook hebben sommige supermarkten ook een studentenkorting zoals de Ekoplaza. Neem dus als je student bent, je studentenkaart mee. Dit kunnen toch een paar euro’s schelen.

Invriezen
Heb je een vriezer? Maak hier dan gebruik van. Zo kun je gemakkelijk in één keer een grote portie maken en erna stop je het erna deels in de vriezer. Ook als je teveel hebt gemaakt van iets, doe het dan in de vriezer. Op deze manier kun je het later opeten. Ook dit scheelt je weer wat kosten.
Gezamelijk eten

Wat ook nog kan helpen is met meer mensen samen eten. Op deze manier kun je de kosten delen en hierdoor kom je hoogstwaarschijnlijk goedkoper uit dan dat je van alles voor jezelf haalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange