Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

3 internet of things applicaties voor in huis

 

Internet of Things heeft in de laatste jaren een grote vooruitgang gemaakt.
Steeds meer alledaagse apparaten maken gebruik van een internet toepassing.

Deze apparaten maken gebruik van GPS systemen en andere zendertjes.

Deze worden o.a. aangeboden op Axxiot.com.
De bekende koelkast en thermostaat kennen we allemaal al wel maar hier is nog een lijstje van drie andere Internet of Things toepassingen voor in je huis.

 

Beveiligingssystemen

 

Alarmsystemen zijn in een groot aantal huizen in Nederland al aanwezig. Het ene alarmsysteem reageert op geluiden terwijl het andere systeem reageert op warmte of maakt gebruik van camera’s. Op dit moment zijn er beveiligingssystemen in de maak die gebruik maken van internet of things. Het alarmsysteem leert als het ware de normale patronen die zich in huis plaats vinden. Denk hierbij aan temperaturen en geluiden als mensen thuis zijn.
Nog niet gerust? Met een handige app op je smartphone kun je altijd gebruik van het camerasysteem kijken hoe het er thuis uitziet.

 

Een slim bed

 

Zelfs je bed wordt er ietsje slimmer op! Iedereen heeft er wel is ooit moeite om te gaan slapen of goed uitgerust wakker te worden. Een slim bed kan hiervoor de oplossing zijn.
Via een tablet of een smartphone app kun je bijhouden hoe lang en hoe intensief je slaapt. Door een uurtje eerder naar bed te gaan kan je nachtrust al aanzien worden verbeterd.

Een andere stand van je bed kan ook een wezenlijke verbetering zijn voor uw slaapcomfort.

 

Een yogamat

 

Een yogamat is misschien wel het laatste waar je aan denkt als het om the internet of things gaat. Toch kan het helpen om je yogasessie net iets effectiever te maken.
De sensoren in de mat houden bij welke bewegingen er worden gemaakt en geeft aan de hand hiervan tips om je houding wat bij te stellen. Daarnaast kun je ook gemakkelijk je yogasessie opnemen.

 

 

 

 

 

 

 

Updated: 16 maart 2017 — 3:08 pm
Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme