Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Alles-in-1 Abonnementen van Ziggo

internet vergelijken top actuele aanbiedingen
Na de fusie van Ziggo en UPC is Ziggo met drie nieuwe Alles-in-1 abonnementen op de markt gekomen. Deze nieuwe door Ziggo zelf samengestelde pakketten zijn echter alleen bestemd voor nieuwe klanten. De klanten die al langer een abonnement bij Ziggo hebben afgesloten, oudere klanten dus, is er helemaal niets veranderd. Ziggo heeft deze groep klanten wel de mogelijkheid gegeven om over te stappen naar de nieuwe abonnementen, zodat ze volop van de service en de wel unieke samenstelling van de pakketten kunnen genieten.

Connect en Play

De nieuwe drie Alles-in-1-abonnementen heeft Ziggo Connect en Play genoemd en kunnen ook los van elkaar geabonneerd worden. Dit heeft als voordeel dat je naast de door Ziggo zelf in elkaar gezette pakketten iedere klant de mogelijkheid heeft naar zijn eigen wens en situatie een zo optimaal mogelijk abonnement samen te stellen. Het verschil tussen Connect en Play wordt uitgemaakt door de diensten. Alles wat met internet en telefonie (bellen) te maken heeft valt onder Connect terwijl Play de klant alles biedt wat over televisie gaat.

ZIGGO ALLES-IN-1-ABONNEMENTEN

Hier kun je internet vergelijken top actuele aanbiedingen met een internetsnelheid van 40Mbit/s downloaden en 4 Mbit/s uploaden kun je bij Ziggo het goedkoopste Alles-in1 abonnement voor maar slechst €43,95 per maand afsluiten. De internetaansluiting behoort tot één van de stabielste verbindingen en wordt samen met het standaard televisie abonnement geleverd. Tevens krijgt de klant een Kabeldecoder van Humax in bruikleen of kan hij gebruik maken van een CI+ module en Horizon Go. Kiest de consument voor het opvolgende pakket krijgt hij als televisieontvanger der Horizon Mediabox geleverd. Bij deze Box behoort ook de interactieve televisie van Ziggo. Replay TV en MyPrime worden als een mooi extraatje meegeleverd. Bij MyPrime kun je van de onbeperkt kijken-dienst van Ziggo genieten.

Alles-in-1 complete

Het middelste pakket van Ziggo heet nu Alles-in-1 complete. Voor maar liefst 59,95 per maand biedt Ziggo met dit Alles-in-1 abonnement een internetsnelheid van 120Mbit/s Download en 12 Mbit/s upload. Ook in dit pakket zit het standaard tv-abonnement.

Alles-in-1 max

Tot slot is er nog het Alles-in-1 Max. Met dit pakket kan de abonnee ook de zenders van de TV Royaal samenstelling kijken. TV Royaal van Ziggo is een aanvullend televisiepakket. De maximaal haalbare internetsnelheid bedraagt bij dit absolute toppakket maar liefst 200Mbit/s om te downloaden en 20Mbit/s om te uploaden. Voor het laatste abonnement betaald de klant €73,95 per maand.

Vast bellen

Standaard levert Ziggo bij alle drie Alles-in-1 abonnementen de optie vast bellen. Vast bellen kost normaal €1,45 per maand maar is geen verplichte optie. Indien je als klant hiervan geen gebruik wil maken kan deze optie eenvoudig verwijderd worden en wordt de maandelijkse prijs die voor het abonnement betaald moet worden met het eerder genoemde weliswaar kleine bedrag verlaagd. De pakketten van Ziggo zijn dus zeer flexibel en de moeite waard om eens nader te bekijken. Wil je de pakketten toch nog eens goed vergelijken of een pakket van Ziggo afsluiten dan kun je kijken of dit op jouw adres beschikbaar is via de postcodecheck.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme