Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Alles in 1 van Ziggo

alles in 1 van ziggo

Je hebt er zeker al eens van alles in 1 van Ziggo gehoord. Ziggo is het telecombedrijf van de alles in 1 pakketten dat onlangs samen is gegaan met UPC. Na deze fusie kwam de internetprovider een beetje onder vuur te liggen en veel consumenten stapten van hun alles in 1 van Ziggo over naar een andere aanbieder. Maar liefst 40% van de klanten had te maken met storingen of dingen die gewoon niet meer wilden werken zoals voorheen. Bij de ene klant was het de internetaansluiting, bij de andere weer de televisie, maar ook met telefonie liep niet altijd alles perfect. Inmiddels zijn de problemen grotendeels verholpen en hebben de meeste klanten weer volop plezier van hun alles-in-1 abonnement van Ziggo.

Waarom alles in 1 van Ziggo?

Er spreken een aantal feiten voor een alles in 1 pakket van Ziggo. Het bedrijf zit namelijk niet stil en voert de laatste maanden en weken prachtige acties waardoor heel veel mensen weer met een duidelijke overtuiging weer gaan overstappen naar Ziggo. Regelmatig wordt de internetsnelheid verhoogd. Ze verhogen hierbij niet alleen de snelheid waarmee je kunt downloaden, maar ook die om te uploaden. De verhogingen zijn kosteloos voor iedereen die over een alles in 1 abonnement van Ziggo beschikt. De nieuwe connect en play pakketten van Ziggo bieden je werkelijk dat wat je van een goede serviceprovider mag verwachten voor je geld. Of je nu voor het start, complete of max alles-in-1 pakket kiest, je zit gewoon altijd goed met de aangeboden diensten van het bedrijf.

Internetaanbiedingen

Op dit moment voert Ziggo weer een fantastische campagne en hebben ze weer een uitstekende internet aanbieding. In plaats van minder, minder, minder bieden ze de consumenten meer, meer en nog meer aan. Meer films, meer series, meer snelheid en dat alles gewoon standaard. Het is daarom geen wonder dat ze voor de vijfde keer op rij uitgeroepen zijn tot de beste internetprovider van heel Nederland. Wanneer je dus het beste en goedkoopste alles-in-1 pakket wilt afsluiten, ga dan voor alles in 1 van Ziggo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange