Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Glasvezel

Glasvezel is de toekomst als het om bedraad netwerken gaat. Door de werking met lichtsignalen, zogeheten lichtpulsen, heeft het glasvezelnetwerk geen last van weerstand zoals oudere netwerken (kabel/ADSL/DSL etc).  Wil je ook gebruik maken van het glasvezelnetwerk? Glasvezel vergelijken is mogelijk doormiddel van de postcodecheck.

Glasvezeldiensten

Glasvezel word wereldwijd al ingezet voor verschillende diensten zoals het internet. Nederland is kooploper als het internetkwaliteit gaat en in Nederland hebben dan ook al meer dan 2 miljoen huishoudens een glasvezelaansluiting. Naast internet worden er meer diensten geleverd via het glasvezelnetwerk van Reggefiber, namelijk digitale televisie en een telefoonaansluiting voor de huistelefoon. Het voordeel van glasvezel is buiten de snelheid dat het een grote bandbreedte bied, hierdoor zijn zowel de uploadsnelheid als de downloadsnelheid gelijk.

Glasvezel

Glasvezel

 

Alles in 1 glasvezel

In Nederland is het afnemen van zowel internet, televisie als telefonie in één pakket het meest populair.
Door het bundelen van deze normaal los afgenomen diensten zijn er verschillende voordelen voor zowel de klant als de serviceprovider. Minder hardware nodig, een enkele installatie en slechts 1 factuur voor de boekhouding. Daarnaast is het voor de afnemer een stuk voordeliger om een bundel af te nemen in plaats van losse diensten. Dit komt door het zo geheten combinatie voordeel.
Waar eerder de alles in 1 pakketten via ADSL en kabel internet nog tot de standaard behoorden is nu het glasvezel alles in 1 pakket in opkomst. Naar waarschijnlijkheid zal dit de eerste jaren ook zo blijven aangezien de dataoverdracht van glasvezel vrijwel grenzeloos is als het om home entertainment gaat. HD films streamen, downloaden of uploaden. Dit alles kan dankzij het glasvezelnetwerk in een mum van tijd. Omdat er veel verschillende aanbieders zijn voor een glasvezelaansluiting is het verstandig om de providers met elkaar te vergelijken. Dit kan via de glasvezel postcodecheck, welke ook geschikt is om te kijken of er überhaupt al glasvezel beschikbaar is op jou adres.

Updated: 16 februari 2016 — 7:56 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange