Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Big Green Egg Accessoires bestellen

Wanneer je hebt gegoogled naar Big Green Egg Accessoires bestellen dan ben je hoogstwaarschijnlijk op dit artikel gestuit. Hier hoeven we waarschijnlijk niet heel uitgebreid te vertellen wat de Big Green Egg is, want je wilt waarschijnlijk meer weten over de accessoires die ervoor te koop zijn zodat je nog meer gerechten op hoog niveau kunt bereiden.

 

Kwaliteit houtskool

organic-lump-green-eggHoutskool is de brandstof die nodig is om met je Big Green Egg aan de slag te kunnen. In houtskool kan veel verschil zitten. Supermarkt houtskool is niet te vergelijken met de houtskool welke speciaal voor de Big Green Egg is ontworpen. De Premium houtskool van BGE (Big Green Egg) is namelijk op basis van 80% eikenhout en 20% walnoothout. Kwaliteit houtskool merk je meteen omdat je geen vreemde nasmaak hebt. De grote stukken branden een stuk langer en bovendien heb je een stuk minder as. De Premium houtskool van BGE is verkrijgbaar in 4,5kg en 9kg verpakkingen. Ook Black Ranch houtskool is aan te bevelen. Daarbij kun je kiezen uit Acacia uit Zuid-Arika, Marabu uit Cuba en een Black Ranch houtskool uit Argentinië. Deze zakken hebben een inhoud van 15kg waar je heel lang mee kunt doen.

 

Aanmaakblokjes

Big-Green-Egg-AanmaakblokjesEr zijn veel verschillende aanmaakblokjes op de markt. Ook Big Green Egg heeft charcoal starters welke binnen een kwartier de gewenste temperatuur bereiken. Je hebt er slechts 3 nodig en de bestanddelen zijn puur natuur, geen chemische componenten die in je eten terecht kunnen komen.

 

Big Green Egg Accessoires bestellen

Big Green Egg Accessoires bestellen doe je het voordeligst bij de BBQgreenEggStore.nl. Er zijn meer dan 60 accessoires te verkrijgen voor deze fantastische outdoor cooker waarmee je de gerechten nog beter en lekkerder kunt maken in een handomdraai. Je kunt er naast de Big Green Egg accessoires ook terecht voor de Big Green Egg zelf, recepten, tips en zelfs workshops!

 

Shop waar je een Big Green Egg kunt kopen is bijvoorbeeld de BigGreenEGGstore.nl

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme