Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Koopzondag in Arnhem

De winkels in de provinciehoofdstad Arnhem hebben elke week koopzondag. De meeste, grotere, winkels zijn dan open van 12 tot 17 uur ‘s middags. Alleen op feestdagen blijven de winkels gesloten. In 2016 gaat het om 1e paasdag, 1e pinksterdag en 1e kerstdag. Naast de koopzondag in Arnhem is er ook elke week een koopavond in het centrum. Elke donderdag zijn de winkels geopend 9 uur ‘s avonds. Het is er dan altijd gezellig druk in de winkelstraten.

Winkelen buiten het centrum van Arnhem

Naast het centrum biedt Arnhem voldoende andere mogelijkheden om te winkelen. Vanuit de hele omgeving komen mensen naar de Ikea en de Intratuin, beide gelegen in Duiven, vlak bij Arnhem. Ook deze winkels hebben elke zondag een koopzondag. Tevens is de Ikea elke avond tot maar liefst 21:00 geopend.

Winkelcentrum Kronenburg is het grootste (overdekte) winkelcentrum van Arnhem, en heeft maar liefst 100 verschillende winkels. Elke laatste zondag van de maand is er op het winkelcentrum een koopzondag, en net als in het centrum blijven de winkels elke donderdag geopend tot 21 uur. In de drukke decembermaand hebben veel extra winkels extra ruimere openingstijden. Groot voordeel ten op zichte van het centrum is dat Kronenburg gemakkelijker bereikbaar is (vlak naast de snelweg A325) en dat er altijd ruim voldoende gratis parkeergelegenheid is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange