Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Meer Facebook likes krijgen

Meer klanten en meer omzet creëren? Social Media helpt je daarbij. Wist je dat een deel van uw bezoekers uw Facebook pagina bekijkt? Een Facebook pagina kan namelijk uw website en/of product maken of breken. Mensen zijn tegenwoordig voorzichtiger geworden met online aankopen. Hierdoor zijn ze meer onderzoekend geworden en kijken dus ook op uw Facebook profiel. Heeft u bijvoorbeeld 75 likes (vind-ik-leuks) dan komt u als bedrijf niet erg overtuigend over. Als een concurrerend bedrijf 1241 likes heeft dan komt dit meteen overtuigender over. Veel consumenten kiezen vaker het bedrijf met een overtuigendere Facebook pagina ook al is het product dan enkele euro’s duurder. Het gaat immers om vertrouwen.

likes-kopen

Aan meer Facebook Likes komen kan op verschillende manieren

1)      Je kunt zelf een promotie starten op je eigen pagina in de vorm van een win-actie. Als mensen iets kunnen winnen en daarvoor je pagina moeten liken, dan neemt de kans toe dat er nieuwe Likes bijkomen. Echter hangt het succes wel af van het product die je verloot/weggeeft. Heb je zelf nog heel weinig Facebook Likes dan wordt je nog minder gezien en is de kans van slagen gering.

2)      Facebook zelf biedt ook een manier om aan meer Facebook Likes te komen. Dit wordt een campagne genoemd. Deze campagne kun je zo inrichten dat je er meer Likes bij krijgt. Afhankelijk van de instellingen volgen daar een aantal Likes uit. Een gemiddelde campagne kan zo’n 5 à 10 likes per dag opleveren als je een budget van 5 Euro per dag instelt. Heb je een interessant product of dienst en ziet je Facebook pagina er netjes en verzorgd uit, dan kun je meer uit je campagne halen.

3)      Facebook Likes kun je ook kopen. Dit is de makkelijkste, snelste en voordeligste manier. Wil je puur alleen meer vind-ik-leuks dan kun je waarschijnlijk het beste internationale Facebook Likes kopen. Deze is namelijk goedkoper dan Nederlandse of Belgische Facebook Likes. Ben je op zoek naar meer klanten via Facebook en wil je profiteren van de mogelijkheid dat je in Nederland of België via Facebook ook meer klanten binnenhaalt dan kun je wellicht beter kiezen voor NL of BE Facebook Likes.

facebook-likes

Hoe laat je een Facebook pagina er overtuigender uitzien

TIP1: Een omslagfoto is op de eerste plaats erg belangrijk. Hoe professioneler deze er uit ziet, hoe meer effect het kan hebben op je Facebook Likes en klanten. De afmeting van de Facebook omslag foto is 851 x 315 pixels. Houdt rekening met de profielfoto die een stukje van je omslag afsnoept. Ben je aan het testen met meerdere omslagen, verwijder dan de oude uploads/posts. Dit staat slordig en onprofessioneel.

TIP2: Zorg voor een goede profielfoto. Een bedrijfslogo in een goede kwaliteit doet al heel veel. Als je afbeeldingen in een .png bestandsformaat maakt wordt de kwaliteit er vaak een stuk beter op.

TIP3: Post met enige regelmaat iets op je Facebook. Heb je een nieuwe Aktie of product? Schrijf hier dan een berichtje over. Vergeet niet een link te vermelden naar het specifieke product. Zorg ook voor een goede foto waardoor mensen nog sneller zien wat je promoot. Door met regelmaat iets interessants te posten krijg je sneller volgers.

facebook-balonnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange