Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Je eigen bedrijf promoten

publiek-bereikenElk bedrijf heeft promotie nodig. Zodoende vergroot je je bereik en vergroot je de kans op nieuwe klanten. Door jezelf goed op de kaart te zetten zul je mensen sneller bereiken. Zorg voor een goed verhaal dat mensen aanspreekt. Hierdoor kun je mensen aantrekken en zorgen dat ze een bezoeker worden welke zich vervolgens in een klant kan vertalen. Wie wilt geen extra klanten?

Lokaal bereik krijgen

Een manier om je bereik en vindbaarheid te vergroten is door jezelf te promoten. Dat kan op allerlei manieren. Belangrijk is om eerst te onderzoeken waar jouw doelgroep zich bevind. Opereer je lokaal dan moet je jezelf richten op je omgeving. Adverteren in de plaatselijke krant zou een mogelijkheid kunnen zijn. Ook een kaartje ophangen bij de Albert Heijn of bij een buurtcentrum kan een manier zijn om je directe omgeving te bereiken.

Landelijk bereik krijgen

Zit je doelgroep verspreid over het hele land dan moet je het anders aanpakken. Social Media en het internet zijn dan ideale middelen om in te zetten. Google is een veel gebruikt medium welke wordt geraadpleegd. Om je doelgroep te bereiken kun je bijvoorbeeld gaan adverteren op websites, Marktplaats of door middel van AdWords. Sommige manieren kosten je geld en sommige zijn kosteloos.

Een eigen artikel

Er zijn ook een soort van advertentiesites welke kosteloos zijn en je toch een goed verhaal kwijt kunt. Een soort van personal webspace. Deze noemen wij een artikelsite. Een artikelsite is een plek waar je een zelf geschreven artikel kunt plaatsen welke vervolgens weer gevonden kan worden door mensen die daar naar Googelen. Niet alleen kunnen mensen op je eigen website uitkomen maar ook op je promotieartikel die je vervolgens weer naar je eigen website laat verwijzen. Hierdoor vergroot je de kans om gevonden te worden.

Een gratis artikel site is bijvoorbeeld AboutU.nl. Deze website staat het toe om een eigen zelf geschreven artikel te plaatsen waarnaar je eventueel zelf nog kunt verwijzen. Zorg voor een pakkende tekst en zorg dat je de bezoeker over kunt halen om naar je hoofdwebsite toe te komen. Zie dit artikel die je nu leest als een gelijkwaardig voorbeeld!

mensen-bereiken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme