Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Enkellaarzen van natuurlijke materialen

Ben jij milieubewust en vind je het belangrijk dat schoenen vervaardigd zijn uit natuurlijke materialen? Hartjes schoenen voldoen aan deze eisen. Wist je dat schoenen uit deze collectie helemaal milieuvriendelijk gemaakt worden? Het bedrijf streeft naar een groene voetprint en gebruikt daarom niet alleen natuurlijk materialen, maar hanteert ook milieuvriendelijke productietechnieken. Dit betekent dat de schoenen vrij zijn van toxische stoffen en daardoor ook erg geschikt zijn voor met mensen met huidallergieën. 

Hartjes schoenencollectie

Groen hoeft niet stoffig te zijn en dat bewijst Hartjes ook dit keer weer met hun nieuwe schoenencollectie. De collectie bestaat namelijk uit diverse modellen korte laarsjes. Met en zonder hak en met diverse details. Dit zijn de ideale schoenen voor het herfst/winter seizoen! De schoenen zijn stijlvol en warm dankzij de goede voering en bovendien ook nog eens gemaakt van natuurlijke materialen. Bovendien zijn de schoenen zo goed als waterdicht te noemen. Belangrijk om natte, koude herfstdagen mee te trotseren. Het feit dat ze gemaakt zijn van natuurlijke materialen zegt dus eigenlijk niks over de kwaliteit en performance van de schoen! 

Duurzame schoenen van Hartjes

Ben jij into duurzame mode en wil jij een steentje bijdragen aan het milieu? Wil je er zeker van zijn dat je schoenen op een eerlijke manier gemaakt zijn en er eerlijke materialen gebruikt worden om ze überhaupt te maken? Dan zijn de plantaardig en natuurlijke schoenen van Hartjes DE perfecte schoenen voor jou. De designs zijn tijdloos en de schoenen zijn uitgevoerd in diverse basic kleuren, waardoor jij vele jaren met je schoenen kunt doen en ze met elk type outfit kunt combineren, zonder dat het saai wordt. Je kunt ze zonder schuldgevoel aan en zet meteen een stapje extra naar een mooiere wereld voor iedereen. Hoe cool is dat?! 

Updated: 12 september 2018 — 10:23 am
Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme