Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Gouden trouwringen

Goud is met stip het meest gebruikte materiaal voor een trouwring. Gouden ringen zijn dan ook echte klassiekers, en het is dan ook geen wonder dat voor vele mensenrouwringen het synoniem zijn voor klassieke trouwringen. Goud heeft echter zoveel meer mogelijkheden en we zouden dit edelmetaal geen eer aandoen wanneer we het zouden wegzetten als een louter klassiek materiaal.
Edelmetaal
Een edelmetaal zoals goud, staat voor kwaliteit en stijl. Wie voor goud kiest, kiest voor degelijkheid en trouwringen worden uiteraard met liefde vervaardigd en uit liefde gegeven. Dat wil echter niet zeggen dat uw mogelijkheden op creatief gebied meteen beperkt zijn. Gouden trouwringen lenen zich als geen ander voor de nodige dosis creativiteit. Wie af wil stappen van het klassiek concept van een trouwring, kan terecht bij meer dan een juwelenontwerper die zeer mooie persoonlijke ontwerpen voor gouden ringen kunnen tevoorschijn toveren. Goud blijft immers nog altijd een materiaal dat tot de verbeelding spreekt. Het is een kostbaar metaal, bijna even kostbaar als uw relatie met uw geliefde.
Eigentijdse trouwringen
Het mag voor u best wat meer zijn dan de doordeweekse gele gouden ringen die er soms wat fantasieloos kunnen uitzien. Daarom is het belangrijk om mee te evolueren met de nieuwste trends. Natuurlijk blijven gouden trouwringen altijd rond, want anders zouden het immers geen trouwringen zijn. Anderzijds veranderen de tijden en is het niet meer dan normaal dat ook gouden trouwringen er naar verloop van tijd anders gaan uitzien dan bijvoorbeeld honderd jaar geleden het geval was. U hebt momenteel een ruime keuze tussen verschillende modellen van ringen die zeker eigentijds te noemen zijn. Dit kan gaan van cachetringen, over zegelringen naar klassieke ringen en ook draadringen. Trouwringen kunnen bezet worden met edelstenen, maar er zijn nog vele andere manieren om het meest gebruikte metaal voor huwelijksjuwelen te bewerken.
Gouden trouwringen met bijzondere vormen
Normaal zijn trouwringen gemaakt uit smalle stroken van het edelmetaal, maar brede ringen zijn momenteel geen uitzondering mee. Vanaf 5 mm breedte kunnen we gerust over een brede ring spreken, maar gouden trouwringen met een breedte van 1 cm of meer, zijn niet echt een uitzondering meer. Soms kunnen gouden trouwringen zelfs veel weghebben van echte beeldhouwwerken die rond de vingers van de dame of heer als gebeiteld zitten. Hier zitten wel degelijk echte kunstwerkjes tussen. In bepaalde gevallen bieden zulke eigentijdse trouwringen een prima oplossing voor onvolkomenheden aan de vingers die op deze manier bedekt kunnen worden, maar in de meeste gevallen zijn dit gewoon mooie kunststukjes.

Updated: 6 april 2016 — 2:58 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange