Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Helemaal klaar voor het festivalseizoen

Het is eindelijk weer lente en de warme kleding maakt plaats voor t-shirts, korte broeken, zomerjassen en luchtige sneakers. Zodra de zon in Nederland te zien is, begint er bij veel Nederlanders het zomergevoel al te kriebelen. Bij het eerste zonnetje zie je de mensen al op het terras zitten, gaan mensen fietsen of gaan ze sporten.

 

Daarnaast is het ook tijd om alvast een planning te maken voor de festivals die komen gaan. Sommige kaartverkopen zijn allang begonnen en de andere moeten nog beginnen. Ook een belangrijk puntje is dat je ook festival ready moet zijn, maak je outfit daarom helemaal klaar voor het festivalseizoen

Outfit

Shirt

Een trend die in de afgelopen paar maanden te vinden is en die nog steeds terug komt, zijn de shirts met een lange uitloop. Vaak zijn dit nog wel wat langere shirts, maar toch getailleerd zodat de lichaamsvormen behouden blijven. Ook de getailleerde Italiaanse shirts doen het nog altijd goed, vooral als je het hele jaar flink hebt gesport, geef je met een Italiaans shirt net dat beetje extra definitie aan je lichaam. Als je nog shirts van vorig jaar hebt liggen met kleurtjes, dan is dat zeker gewenst. Vooral pastelkleuren, zoals geel, blauw of groen zijn erg gewild in het komende modebeeld. Zo zijn er nog veel invloeden van de vorige seizoenen die het nog steeds erg goed doen. Zoals patronen of opdrukken.

Broek

De laatste paar jaren was er goed te zien dat de korte broeken vrijwel hetzelfde blijven in lengte. Want de driekwarts broeken zijn nog steeds not-done! De korte broeken die in 2016 terugkomen zijn vrijwel allemaal te zien met een effen kleur. Ook pastelkleuren zijn nog steeds goed in combinatie met een pastel shirt. Het fijne aan pastelkleuren is dat ze makkelijk zijn te combineren met andere pastelkleurige kledingstukken, omdat de kleuren een stuk zachter zijn en elkaar alleen maar complimenteren.

Sneakers

Hopelijk is het op elk festival mooi weer, want je outfit met witte sneakers kan niet ontbreken als je naar een festival gaat. Vorig jaar was dit ook een duidelijke trend. Het voordeel van witte sneakers is dat je ze overal bij aan kan. Ook sneakers met pastelkleuren zijn een must deze zomer om de blits te maken tussen alle andere festivalgangers.

Bril

Voor dit jaar geldt weer dat de kleurrijke brillen weer uit de kast mogen worden getrokken. De John Lennon, meer van het kaliber hippie en de spiegelbrillen zijn weer een trend van jewelste dit jaar. Opvallen met je bril verdient ook een aandachtspuntje, dus zorg ervoor dat je er weer uit springt dit jaar. Ook zijn de retro brillen met patroontjes zeer gewild om op een zonnige festivaldag je ogen te beschermen, maar er fashionable bij te lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange