Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Kleur en comfort in de zomer

Vrolijke slippers

Denk je aan de zomer, dan denk je aan felle en vrolijke kleuren. In je kleding, maar zeker ook aan je voeten. De Madrid Birkenstock leent zich perfect voor een vrolijke outfit. De comfortabele slippers worden aangeboden in veel verschillende kleuren en printen. 

Kleur

Blauw, roze, rood; een greep uit de vele kleuren waarin de Birkenstock Madrid wordt aangeboden.
Voor iedere outfit is er een slipper die hier goed bij past. Er zijn niet alleen diverse kleuren, maar ook diverse materialen. De metallic band bestaat in de kleur zilver, champagne, zwart en koper. Een stoere leren band vind je in de kleur cognac en zwart. Om echt op te vallen ga je natuurlijk voor de lak variant in de kleur roze, blauw of rood. Zit je er nog een beetje tussenin? Dan is de
De zool van de slipper is beschikbaar in zwart of wit. Met uitzondering van de volledig witte, zwarte, blauwe, witte, khaki en rode variant van de slipper. 

Print

Naast het rijke aanbod aan diverse kleuren beschikt een aantal slippers van Birkenstock Madrid over een opvallende print. Deze slippers met slangenprints zijn beschikbaar in de kleur zilver, roze, blauw, champagne of zwart. De print heeft een nette, afgewerkte glans over zich. Naast een zomers feestje zijn deze dus ook erg geschikt voor een werkdag met hoge temperaturen.
Voor een nog opvallendere stijl kies je voor de slipper met de grote gesp. 

Comfort

Naast dat de slipper een vrolijk item van je outfit is, biedt deze ook nog eens het comfort en de juiste hygiëne waardoor je er lang en prettig op loopt. De verschillende lagen van het voetbed maakt dat deze geschikt is voor iedere voet. Door de verstelbare band is deze geschikt voor zowel brede als smalle voeten. Gegarandeerd een zomer lang plezier.

Updated: 28 september 2018 — 9:26 am
Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme