Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Luxe laarzen van Wolky

Goede schoenen met een zool die stabiliteit geeft zijn niet meer puur functioneel. Het is mogelijk om zowel goede support te hebben voor jouw voeten en er goed uit te zien. De luxe Wolky laarzen zijn modellen laarzen die zowel de goede support geven als een modieuze look hebben.

Modellen

De stijlvolle laarzen van Wolky zijn er in verschillende vormen en maten. Er bestaan lage laarzen zonder hoge hak in neutrale kleuren, maar ook hogere met veters en in fellere kleuren. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om een hoge hak onder de schoen te hebben. Hierdoor zijn er voor elk soort evenement of tijdstip wel modellen beschikbaar die de support hebben die voeten nodig hebben. Dit is zeker belangrijk wanneer je bijvoorbeeld op de werkplek schoenen met een hogere hak moet dragen, maar dat je ook graag jouw voet de juiste ondersteuning wilt geven.

Comfort en veiligheid

De luxe laarzen van Wolky geven naast de juiste ondersteuning ook de juiste grip voor elk soort ondergrond. Daarnaast zijn de schoenen 100% waterproof en chroomvrij, waardoor er geen allergische reacties kunnen opkomen en de voeten droog blijven. Ook zijn de laarzen licht en zijn de zolen gemaakt van natuurlijke materialen die zorgen voor comfort en ventilatie tijdens het lopen. Veters en gespen zijn ook makkelijk verstelbaar zodat de voet zo goed mogelijk in de schoen past. De natuurlijke materialen zijn ook duurzaam en gaan lang mee wanneer ze goed onderhouden worden. De voetbedden in de laarzen zijn ook uitneembaar. Tot slot slipt de hiel niet in de verschillende laarsmodellen dat irritatie, schuren en pijn tegengaat. De Wolky laars is dus een laars waar de functionaliteit en mate aan stijlvolheid zij aan zij staan en de een niet ondergeschikt is aan de ander.

Updated: 26 oktober 2018 — 10:55 am
Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme