Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Populaire minions

Sinds de film Despicable Me (Verschrikkelijke Ikke in het Nederlands) uit is gekomen in 2010 zijn de minions razend populair. Ondanks dat het een animatiefilm is, zijn de kleine gele wezentjes minstens zo populair onder de volwassenen. De gele handlangers van de hoofdpersonage Gru krijgen nu ook een eigen podium en een eigen film. De gele wezens die kwade handlangers voor moeten stellen, zien er eigenlijk veel te aandoenlijk uit om kwaadaardig te zijn. Dit komt mede door hun onhandigheid. Ze brabbelen in een taal dat lijkt op een mix van Spaans, Engels en een nog nooit eerder vertoonde taal. Toch werken de minions op ieders lachspieren en dat wordt door vele marketingafdelingen commercieel uitgebuit.

 

Commerciële uitingen minions

Door de populariteit ziet bijna elk bedrijf wel heil in deze grappige, gele mannetjes. Ze komen terug op elke kermis en in attractieparken worden zelfs attracties naar hen vernoemd. De McDonald’s speelt er goed op in door de poppetjes in de happy meal te verwerken. Er zijn dekbedden van, horloges, broodtrommels, knuffels, het is zo gek niet te bedenken of er is wel een minion variant. De merchandising is groots en uitgebreider dan ooit tevoren bij een animatie figuur. Ook de c-man-minion-t-shirt-witItalianen pakken deze trend feilloos op. Zij weten als geen ander dat deze gele figuurtjes niet alleen populair is onder de kinderen, maar dat ook volwassenen in een scheur liggen bij de onhandigheid van deze wezens. Zoals een echte Italiaan betaamt worden deze trends doorgevoerd in de kleding. Italië ademt mode en dat laten ze nu ook weer zien. Voor alle minion fans is er namelijk een Italiaans heren t-shirt met minions erop. Een naar eigen zeggen leuk en vrolijk shirt waar je ongetwijfeld mee op valt.

 

Italiaanse mode

De Italianen hebben als geen ander gevoel voor mode en stijl. Ze weten wat er speelt in de wereld en haken daar goed op in door middel van hun kleding. Ze staan erom bekend dat ze altijd verzorgd de deur uit gaan en bijna geen modeflaters slaan. Dat wij in Nederland bijna alleen maar in een spijkerbroek en op sneakers lopen, kunnen zij met hun hoofd niet bij. Vrouwen horen op hakken en mannen zeker in stijlvolle, liefst handgemaakte herenschoenen. Natuurlijk zijn niet alle Italianen zo, maar een beetje Italiaan heeft gevoel voor mode. Houd jij van de Italiaanse stijl? Kijk dan hier en shop je eigen Italiaanse outfit.

Updated: 14 juli 2015 — 9:32 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme