Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Zilveren ringen: een goed idee

Er zijn een aantal edele metalen op de markt waarvan vaak ringen worden gemaakt. Veruit de twee populairste daarvan zijn natuurlijk zilver en goud. En het zijn de zilveren ringen die daarbij misschien nog wel een streepje voor hebben op goud als cadeau of gewoon zelfs maar om even jezelf te verwennen. Waarom? Dat leggen we even uit.

Zilver voor het goud

Eerst en vooral is het een feit dat zilver het meest heldere is van alle edele metalen. Dat is dan ook de hoofdreden waarom zilver het best verkopende metaal is ter wereld. De heldere, felle look van juwelen gemaakt van echt zilver slaat fel aan. Bovendien is zilver een metaal dat, ondanks dit voordeel, een stuk betaalbaarder is dan goud of platinum. Het logische gevolg is dan ook dat tal van ontwerpers ook meer hun ding kunnen doen met zilver dankzij de lagere aankoopprijs: er zijn meer keuzes in zilveren ringen.

Duurzaam

Daarnaast moeten we niet vergeten dat zilveren ringen bijzonder duurzaam zijn. Het is een materiaal dat niet afslijt en het kan met gemak gepolijst en hersteld worden mocht er toch schade zijn. Komt nog eens bij dat de herstelkosten van zilver goed meevallen doordat het een materiaal is waar gemakkelijk mee te werken valt.

Stijlvol

Zilver, veel meer dan goud, is een materiaal dat zo goed als bij alles past. Probeer maar eens een stijl te bedenken waarbij een zilveren ring compleet uit de toon zou vallen. Dit maakt dan ook dat zilveren ringen een echte tijdloosheid uitstralen. Combineer dit met het feit dat al even aangehaald werd, dat zilver ook voor ontwerpers een stuk goedkoper is om mee te werken, en je snapt meteen dat zilveren ringen ook veel meer dan goud en platinum mee met de tijd gaan. Zo ben je altijd up-to-date en toch stijlvol!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange