Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Laat een CD, DVD, Blu-ray en hoesje persen of bedrukken

Heb je een huwelijks feest gehad en heeft iemand het feest vast gelegd met een filmcamera of wil je een cd gaan opnemen en gaan presenteren aan je fans? Dan wil je de disc en het hoesje uiteraard voorzien van een leuke en toepasselijk opdruk. Vandaag de dag is dat niet alleen meer mogelijk voor bedrijven maar ook voor consumenten.

Bij de meeste bedrijven waar je jouw cd, dvd, blu-ray en hoesje kunt laten voorzien van een toepasselijke opdruk kun je zelf het ontwerp samenstellen in een online ontwerpstudio. Je maakt dan door foto’s en toepasselijke teksten toe te voegen een leuk ontwerp dat direct mooie herinneringen oproept. Dat betaal je online doormiddel van iDeal en zeven a tien werkdagen later worden jouw cds, dvds, blu-rays en hoesjes bezorgd met de gewenste opdruk erop.

Je kunt al je eigen ontwerp samen stellen vanaf 25 discs, op een huwelijks feest heb je waarschijnlijk niet eens genoeg met 25 discs. En je kunt ontwerpen samenstellen voor de volgende hoesjes; Slimcase, DVD hoes, Jewelcase en voor een wallet case.

Als je als bedrijf zijnde een grotere partij cds, dvds, blu-rays of hoesjes wil afnemen bieden veel perserijen aan om het ontwerp door hun te laten ontwikkelen. Je levert dan beeldmateriaal aan en toepasselijke teksten waarmee zij een leuk ontwerp voor jou kunnen creëren.

 

Updated: 24 oktober 2016 — 9:42 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange