Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Leuke beurzen om dit voorjaar te bezoeken!

Het is voor veel mensen lastig om een uitje te bedenken wanneer ze samen met vriend(en), vriendin(nen) of familie een dagje erop uit willen. Er zijn in Nederland enorm veel activiteiten die je kunt gaan doen. Je moet ze alleen net maar even weten. Daarom staat er in dit artikel een paar tips voor leuke publieksbeurzen. Daar kun je voor een leuk prijsje naartoe met wie je zelf wilt. Sommige van deze beurzen zijn zelfs gratis!

Een overzicht

Leuke beurzen voor jong en oud, die komende tijd gaan plaatsvinden, zijn de volgende:

  • Stoffen Spektakel: op 31 maart 2017 vindt deze beurs plaats. Een beurs met een dagvullend programma voor iedereen die zelf stoffen verwerkt. Een echte stoffenliefhebber wordt hier helemaal blij van. Je vindt hier namelijk bijna 5000m2 gevuld met stoffen van meer dan vijftig aanbieders. Ook andere aanverwante artikelen kun je op deze beurs kopen. Voor iedere stijl en prijsklasse is er voldoende keuze. Welke stof je ook zoekt: vrolijk gekleurde stoffen, stoffen met een printje, kinderstoffen, gordijnstoffen, kledingstoffen alles vind je hier. Daarnaast hoef je niet te betalen voor de toegang.
  • Pasar Malam Istimewa: van 15 tot en met 17 april krijg je een kijkje in de Indonesische cultuur. Op deze beurs kun je lekker en betaalbaar Indisch eten proeven bij verschillende restaurants. Daarnaast is er een markt waar je allerlei Oosterse specialiteiten kunt kopen en worden er fantastische optredens gegeven. Dit dagje uit is voor iedereen leuk en tickets zijn goed betaalbaar.
  • The New Luxury: van 19 tot en met 21 mei vindt deze inspirerende beurs plaats. Even een dagje lekker ontspannen met vriendinnen, je moeder of je oma? Dan is dit zeker een leuk uitje. Je kunt zelfs persoonlijke adviezen krijgen op onder andere Fashion en Beauty gebied. Maar ook de thema’s Explore & Travel en Health & Mind komen voorbij. Deze beurs is een hele beleving!

Meer beurzen

Staat er in bovenstaand rijtje nog geen beurs die jou aanspreekt of zoek je een beurs later in het jaar? Neus dan eens rond in de agenda voor publieksbeurzen, daar staan meer beurzen die (ook later in het jaar) leuk zijn om te bezoeken. Kies vooral iets wat jou en degene met wie je gaat aanspreekt.

Bereikbaarheid

Ahoy is supermakkelijk te bereiken: of je nu met de auto, de fiets of het openbaar vervoer komt. Als je met de auto komt dan wil je deze waarschijnlijk graag voor de deur zetten. Parkeren bij Ahoy Rotterdam kan perfect, namelijk in de parkeergarage op slechts 5 minuten afstand. Koop van tevoren je parkeerticket en boek een gegarandeerde plek. Je fiets kun je voor de deur stallen in een (onbewaakte) fietsenstalling. Ook met het OV is Ahoy goed bereikbaar. Of je nou kiest voor de bus, trein of metro. In 5 minuten loop je vanaf station Zuidplein naar Ahoy. Plan vooraf je route, met welk vervoersmiddel je ook gaat. Een goede voorbereiding scheelt veel stress!

Updated: 23 maart 2017 — 3:52 pm
Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme