Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Welke muziek kies je op je bruiloft?

Eindelijk is het zover, jullie gaan trouwen! Dit gaat een van de mooiste dagen van jullie leven worden. Daarom willen jullie uiteraard dat alles tot in de puntjes is geregeld. Ook muziek is hier een belangrijk onderdeel van. Zonder muziek is je bruiloft een stuk minder feestelijk en het bepaalt voor een groot deel de sfeer. Er zijn verschillende opties met betrekking tot de muziek op je bruiloft.

Een band
Een van de opties is het inhuren van een band. Een band is erg persoonlijk, omdat je samen een band kiest die echt helemaal jullie smaak is. Ook is het leuk dat er heel de avond live muziek wordt gespeeld. Wel is een band redelijk prijzig, aangezien er voor meerdere mensen plus de apparatuur moeten worden betaald. Ook kan de keuze in liedjes beperkt zijn.

Een DJ
Een andere populaire optie is het inhuren van een DJ op je bruiloft. Met een DJ kun je jullie muziekkeuze en voorkeuren bespreken. Een DJ heeft vaak honderden liedjes waaruit gekozen kan worden, de keuze is dus erg ruim. Ook hoort er vaak een gave lichtshow bij. Een DJ is dus erg feestelijk. Ook hoeft een DJ, in tegenstelling tot een band of artiest, geen pauzes te houden waarbij de muziek stilvalt. Maar houd je erg van live muziek, dan is een DJ misschien een minder goede optie voor jou.

Een artiest
Een optreden van een artiest op je bruiloft is erg persoonlijk en spectaculair. Jullie kiezen samen een artiest naar jullie keuze uit, wat de bruiloft nog persoonlijker maakt. Wel kan een artiest, zeker een bekende artiest, erg duur zijn. Ook kan het eentonig worden als dit de enige muzieksoort van de dag is.

Zelf de muziek regelen
Wil je een goedkopere bruiloft of wil je graag alles zelf doen, dan is het zelf regelen van de muziek een goede optie voor jou. Vraag een kennis of bekende die verstand heeft van muziek en geluid (geen gast op de bruiloft) of hij of zij wil helpen met de muziek. Dit is een stuk goedkoper en je kunt laten draaien wat jullie leuk vinden. Wel moet je uitkijken dat je je niet zelf met de muziek bezig gaat houden tijdens je bruiloft, het is jullie dag dus leun achterover en geniet ervan.

Updated: 8 maart 2017 — 8:37 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange