Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Het Ziggo Dome hotel: Jaz In The City

Stel, je bent naar een concert geweest in de Ziggo Dome en het is laat afgelopen. Hoe heerlijk is het dan om vanuit de Ziggo Dome zo je bed in te kunnen rollen? Om een kamer te hebben waar je rustig bij kunt komen van het concert met eventueel nog een lekker drankje, want rijden hoeft niet meer. Dit is nu mogelijk in het Ziggo Dome hotel: Jaz In The City. Dit is een muziekhotel pal tegenover de Ziggo Dome. Ook ligt het op loopafstand van de Amsterdam ArenA en de AFAS Live.

Kamers
Het hotel heeft 250 kamers, waaronder 11 rockstarwaardige suites. De kamers, zogenaamde In-Tune Rooms, zijn comfortabel uitgerust met gigantische bedden, regendouches en gratis wifi. Als je nog luxer wilt overnachten, kun je kiezen voor de Off Beat Suite of de VIP Suite. De Off Beat Suite heeft hoge plafonds, een eigen balkon en een badkamer met flatscreen-tv. De VIP Suite bevat een afgescheiden slaap- en woongedeelte, een open haard, een volledig uitgeruste badkamer met uitzicht over Amsterdam en een eigen terras. Overnachten kan hier dus altijd in stijl.

Overige faciliteiten
In een muziekhotel mag het natuurlijk niet ontbreken aan muziek en kunst. Daarom verandert het hotel elke dag zelf in een podium voor opkomende local acts in Music, Food & Arts. In de Rythms Bar&Kitchen hangt een relaxte loungesfeer met muziek en worden lekkere drankjes, speciaalbieren en heerlijk eten geserveerd. Een culinaire ervaring in combinatie met muziek. Ook is er een muziekbar en een wekelijkse muziek programmering. In de spa- en fitnessruimte van het hotel kun je heerlijk relaxen of juist sporten. Of kies voor een combinatie van beiden in de yoga en meditatie ruimtes. Als er moet worden gewerkt, kun je kiezen uit 3 meeting areas, een privé-vergaderzaal en een creatieve werkruimte. Je kunt er koffie bestellen via een iPad en als je creativiteit mist, kun je in de pauze meedoen aan een djembé-workshop.

Parkeren bij het hotel
Als je met de auto komt, kun je parkeren in de Ziggodome Parkeergarage. Op dagen dat er evenementen zijn kun je bij de Ziggo Dome parkeren op een van de openbare parkeerlocaties. Tickets kun je online, in de Ziggo Dome of in de parkeergarage kopen. Je hebt ook de mogelijkheid om met het openbaar vervoer te komen. Je kan de trein pakken waarna je met de bus of metro makkelijk het hotel kan bereiken.

Updated: 22 maart 2017 — 5:42 pm
Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme