Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Bestel stickers op rol in plaats van losse stickers

Als je stickers gaat bestellen, bestel dan eens stickers op rol in plaats van losse stickers. Op rol leveren heeft meerdere voordelen. In dit blog vertellen we welke dat zijn. Een voordeel van stickers op een rol is dat je je stickers allemaal netjes bij elkaar hebt. Vaak worden stickers los geleverd. Heb je er een paar besteld, dan is dat niet zo’n probleem. Heb je er echter een paar honderd stickers besteld, dan is het wel zo fijn als deze netjes op een rol zitten. Zo raak je geen stickers kwijt en heb je ook geen last van rondslingerende stickers.

 

Stickers op rol zijn makkelijk te plakken

Stickers die op rollen zitten, zijn makkelijk te plakken. Bij losse stickers is het nog wel eens lastig om ze van de backing af te krijgen. Vooral als ze geen breekslit hebben. (Een breekslit is een klein sneetje in de backing van de sticker.) Bestel je je stickers op een rol dan heb je daar geen problemen mee. De rollen zijn namelijk standaard iets breder dan je stickers, waardoor je ze er gemakkelijk af kunt halen. Wel zo fijn als je veel stickers moet plakken.

 

De rollen passen in dispensers

Een ander voordeel van stickers op rol is dat de rollen in dispensers passen. Dispensers worden onder andere in winkels gebruikt, omdat je die op de toonbank kunt zetten. In de dispenser kun je onder andere kortingsstickers doen. Ook in apotheken zie je dispensers. Daar hebben ze er vaak allerlei waarschuwingsstickers inzitten, zoals dat je niet mag autorijden bij bepaalde medicatie of dat medicatie niet geschikt is voor zwangere vrouwen. Voor het personeel is het handig dat ze snel de juiste sticker op bepaalde medicatie kunnen plakken.

 

De stickers kun je machinaal verwerken

Doordat de rollen in etiketteermachines passen, kun je de stickers ook machinaal verwerken. Dat is wel zo praktisch als je veel spullen wil bestickeren. Zo worden veel producten die je in de winkel ziet gelabeld met stickers of etiketten door middel van een machine. Dit bespaart je een hoop werk. Zo zie je dat het meerdere voordelen heeft om je stickers op een rol te laten leveren.

Updated: 12 februari 2019 — 12:03 pm
Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme