Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Dierentuin met hemelvaart

dierentuin korting

Dagje dierentuin met hemelvaart

Op 14 Mei is het weer Hemelvaart en is bijna iedereen vrij! Zijn jullie ook vrij? Ga eens een dagje naar de dierentuin. Alle dierentuinen in Nederland zijn geopend dus je kan kiezen waar je heen wilt. De meeste mensen kiezen ervoor om in de buurt naar de dierentuin te gaan maar het is juist ook leuk om eens een keer bij een andere dierentuin te gaan kijken. Nieuwe wandelpaden, speeltuinen dieren. Het is mogelijk om een nachtje weg te boeken bij jullie dierentuin naar keuze in de buurt. Wij raden aan om dit gewoon een keer te doen! ­čÖé

Dierentuin korting

Op onze website vind je verschillende dierentuin kortingen. Je vindt er kortingen van Artis, Het Dolfinarium, Diergaarde Blijdorp, Burgers Zoo en nog veel meer! Dus gaan jullie binnenkort een dagje naar de dierentuin? Kijk dan eerts even bij de kortingen die er lopen. Sommige kortingen lopen op tot wel 80% ! We leven in een tijd die al duur genoeg is dus profiteer hiervan!

Drukte met Hemelvaart

Hou er wel rekening mee dat het erg druk kan zijn met Hemelvaart. Wij merken dat de bezoekersaantallen van onze website met zulke dagen omhoog schieten. Hou hier dus wel rekening mee en bereid jezelf erop voor.

 

Veel plezier!

Updated: 12 mei 2015 — 8:04 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange