Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Met duo rolgordijnen bepaal je zelf de hoeveelheid licht in je woning

Ben je op zoek naar nieuwe rolgordijnen of wil je een moderne manier om je ramen te decoreren? Dan zijn duo rolgordijnen iets voor jou. Dit type raamdecoratie is tegenwoordig erg populair en daar zijn goede redenen voor. In dit artikel gaan we dieper in op de duo rolgordijnen.

Wat zijn duo rolgordijnen?
Duo rolgordijnen hebben elkaar afwisselende horizontale banen. Je hebt bij deze rolgordijnen doorschijnende banen en gekleurde banen. Als je deze banen over elkaar heen beweegt, komt er meer of minder licht door. Daardoor kun je zelf de lichtinval in je woning bepalen. Wil je bijvoorbeeld even geen inkijk in je huis hebben of de hoeveelheid licht van buiten in je woning verminderen, dan beweeg je het rolgordijn zo dat de gekleurde banen geheel over de doorschijnende banen komen te liggen. En als je de doorschijnende banen over elkaar heen zet, dan heb je juist weer veel licht in je woning. Je kunt ook een middenweg kiezen door de banen half over elkaar te plaatsen en zo beperkte lichtinval of inkijk in je woning te krijgen.

De voordelen van duo rolgordijnen
Duo rolgordijnen zie je steeds vaker in Nederland voor de ramen hangen. Deze trendy rolgordijnen zijn zo populair, doordat ze handiger in het gebruik zijn dan traditionele rolgordijnen. Een groot voordeel is dat je met duo rolgordijnen al met een kleine beweging de hoeveelheid licht in je woning kunt regelen. Je hoeft dus niet je hele rolgordijn omhoog te halen, wat je wel met traditionele rolgordijnen moet doen. Daarnaast zijn de elkaar afwisselende banen van duo rolgordijnen een stijlvolle aanvulling op het interieur van iedere woning. Duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Je kunt kiezen voor gekleurde banen in modern wit, grijs of zwart. En hou je van warmere kleuren, dan kies je voor banen in grijsbruin of bruin.

Updated: 29 november 2016 — 3:03 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange