Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Een foto op canvas afdrukken.

Per dag worden duizenden foto’s van allerlei zaken en momenten gemaakt. Daar iedereen tegenwoordig wel een digitale camera of smartphones met camera bij zich heeft is het steeds makkelijker om op vrijwel elk moment foto’s van te maken tijdens bijvoorbeeld vakanties, geboortes, feestjes, bruiloften, of andere bijzondere momenten. Maar waar blijven al die foto’s daarna? Meestal blijven ze opgeslagen op de geheugenkaart of computer en wordt er niet meer naar omgekeken. Maar als je realiseert hoeveel interessante mogelijkheden en materialen er zijn om je mooiste of leukste foto te laten printen of drukken opent dat nieuwe perspectieven.

Uitstraling

Heb je wel eens aan ander materiaal gedacht om je foto’s op te laten printen? Geef je mooiste foto eens de uitstraling van een echt schilderij door de foto op canvas af te laten drukken. Digitale camera’s inclusief die van smartphones zijn tegenwoordig van een zodanig hoge kwaliteit dat er op redelijk groot formaat nog een goede afdruk zonder kwaliteitsverlies van kan worden gemaakt. Laat je meest bijzondere foto op groot formaat op canvas afdrukken en geef de canvas foto een speciale plek aan de muur. Je hebt daarmee gegarandeerd een echte blikvanger in je huis.

Verschillende mogelijkheden.

En wat te denken van een canvas foto als cadeau voor vrienden of familie? Bals je ervaring hebt met fotobewerkingssoftware kun je je foto’s zo bewerken dat het helemaal echte kunstwerken worden die het meest tot hun recht komen door ze op canvas te late drukken. Een serie foto’s op canvas aan de muur geeft dan de uitstraling van een echte tentoonstelling. Combinaties met tekst en beeld zijn uiteraard ook mogelijk. Alles kan op canvas geprint worden en ook op diverse formaten.

Dus werp nog eens een blik in je foto-archief en kijk of er iets tussen zit wat een plek aan de muur verdient door ze als foto op canvas te laten printen.

Updated: 31 januari 2015 — 9:01 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange