Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Een goede agapornis kopen

 Wat kost een Agapornis?

Voordat je een agapornis koopt wil je natuurlijk graag weten hoe duur een aga is en waar je deze

Agapornishet best kan kopen. Omdat je van te voren de gemiddelde prijs weet kan je sneller een goede deal sluiten zonder dat je het idee hebt dat je teveel hebt betaald.

Een agapornis kopen

Wanneer je een agapornis koopt moet je er rekening mee houden dat er vaak andere prijzen gerekend worden op basis van kleur, leeftijd en opgroei omgeving.

Agapornis

Zo zal een dwergpapegaai die in een warm gezin opgroeit meer kosten dan een agapornis die nog niet in contact is geweest met mensen. Het is aan jou om van te voren te beslissen wat voor soort jij graag wilt. Het is volledig onwaar dat een dwergpapegaai niet tam kan worden als deze geen contact heeft gehad met mensen. Wel zal hij wellicht wat meer tijd en aandacht nodig hebben om hetzelfde te bereiken.

Waar een agapornis kopen

Als je een agapornis gaat kopen kan je ervoor kiezen om dit bij een particulier te doen of in de dierenwinkel. Er zijn in Nederland en België maar weinig dierenwinkels waar je een tamme agapornis kan kopen. Een aga die tam is zal hier ook een stuk meer kosten. Zo heb ik in dierenwinkels vaak dwergpapegaaien gezien die maar liefst €60 kosten omdat zij “tam” zijn.

Als je zo één tegenkomt koop deze dan niet; je kan voor de helft van de prijs vaak al een dwergpapegaai vinden die net zo tam is.

Wat kost een dwergpapegaai

Agapornis

Zoals hierboven al aangegeven is een acceptabele prijs voor een jongere wat tammere vogel €30. Afhankelijk van de kleur, zo is een wildkleur vaak goedkoper (+/- €20) dan een violet (+/- €35). En een Albino kan al snel rond de €100 kosten.

In de dierenwinkel is een niet tamme dwergpapegaai vaak €40. Op marktplaats zijn deze al snel te vinden voor zo een €15.

Voor meer agapornis informatie kan je terecht op mijn website.

Updated: 11 mei 2015 — 7:55 pm
Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme