Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Is een waterbed iets voor jou?

Gemiddeld gezien brengen we ongeveer een derde deel van ons leven in de slaapkamer door, de meeste van deze tijd liggen we in ons bed. Het is dus ontzettend belangrijk dat we een perfect dan wel een goed bed hebben. Voor de een is een elektrische lattenbodem belangrijk om goed te slapen, de ander wilt niets anders dan een boxspring. Ben jij nog op zoek naar het bed wat bij jou past? Heb je al wel eens gedacht aan de mogelijkheden van een waterbed? Lees hier of een waterbed bij jou past.

De voordelen van een waterbed

  • Comfortabele temperatuur, een groot voordeel van een waterbed is dat het altijd voorzien is van een ‘verwarming’. Het warmte-element zorgt voor een comfortabele temperatuur waardoor je lekker kunt slapen en nooit in een ijskoud bed stapt. De verwarming is nodig omdat je anders onderkoeld.

  • Volledige lichaamsondersteuning, waar een matras soms verkeerd drukt op je lichaam geeft een waterbed je de perfecte lichaamsondersteuning. Omdat het waterbed zich helemaal naar je lichaam vormt geeft het overal waar nodig goede ondersteuning.

  • Hygiëne, een waterbed trekt geen huisstofmijt aan, daar waar een normaal matras een broedplaats is voor huisstofmijt. Een normaal matras is een ideaal kweekgebied voor parasieten, schimmels en bacteriën omdat hier een hoop huidschilfers en vocht aanwezig zijn. Een waterbed is een stuk hygiënischer omdat er niets in het matras kan gaan zitten.

  • Tal van mogelijkheden, bij het kiezen van een waterbed. Een waterbed kun je helemaal zelf samenstellen. Zo kun je een stijl kiezen van de ombouw en kiezen uit verschillende functionaliteiten. Je kunt kiezen uit de mate van ondersteuning, de afmeting van het watermatras, de afmeting van het onderstel, de kleur en de hoogte.

De nadelen van een waterbed

  • Watergolven, een bekend nadeel van een waterbed is het golven wanneer je bedpartner zich omdraait. Niet alleen wanneer iemand zich omdraait heb je hier last van, ook wanneer iemand later naar bed gaat of wanneer iemand vroeger opstaat.

  • Verplaatsen, een waterbed is ontzettend zwaar op het moment dat het matras gevuld is met water. Het is hierna onmogelijk om het bed nog te verplaatsen.

Energieverbruik, een waterbed moet altijd verward worden. 24 uur per dag! Dit bezorgt je natuurlijk een hoog energieverbruik. Het is belangrijk hier rekening mee te houden voordat je een waterbed aanschaft.

Updated: 30 oktober 2014 — 3:11 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange