Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Familie agenda app, weg met een papier

De tijd van een papieren familie agenda is voorbij, tijd voor een familie agenda app.

Een papieren familie agenda kan snel onoverzichtelijk worden met alle afspraken van uw gezin en uw familie. Tegenwoordig kunt u het allemaal gemakkelijk bij houden met een familie agenda app, met deze app is het mogelijk om een gezamenlijke agenda te maken en een privé agenda. De gezamenlijke is ideaal voor het gezin, zo kunt u gemakkelijk alle afspraken bij elkaar houden van uw gezin. Geen rommelige papieren agenda maar, alles gemakkelijk op uw mobiel.

 

familie agenda

Hoe heet de app en hoe kan ik hem gebruiken?

De naam van de app is Dayhaps en u kunt hem installeren van de App Store en de Google Play Store. Na het installeren zult u zich eigen moeten registeren, als dat allemaal gedaan is kunt u gratis gebruik maken van deze app. Wilt u een gezamenlijk familie agenda aanmaken dan kunt u dan doen met de ‘create agenda’ knop en u kunt deze vinden in het menu. Vervolgens kunt u een naam en een foto aan de agenda geven. Zo kunt u gemakkelijk terug vinden, als u de agenda nodig heeft. Als u dat heeft gedaan heeft u de mogelijkheid om personen te uitnodigen in de agenda en zo kunt u een gezamenlijke agenda maken, mocht het zijn dat u dat niet wilt dan kunt u deze stap overslaan. Mocht dat wel zo zijn dan kun u ze uitnodigen, ze zullen dan een notificatie ontvangen om bij de agenda te komen. Mocht het zo zijn dat ze de app nog niet hebben dan is het mogelijk om hun een bericht te sturen met een download link voor de app.

Als u een afspraak wilt maken kunt u klikken op de +, na dat u dat heeft gedaan, kunt u de gegevens invoeren die nodig zijn voor deze afspraak. Tevens kunt u dan ook nog een reminder instellen, zo kunt u er van uit gaan dat u de belangrijken afspraken zeker niet zult vergeten. Als u een afspraak maakt in een gezamenlijk agenda, krijgen de andere gebruikers in de agenda een bericht. Op de manier zijn ze op de hoogte van de afspraak en kunnen ze hier omheen plannen indien dit nodig is, tevens zullen een reminder ook bij hun afgaan als u een afspraak heeft gemaakt. Dit kan zeer gemakkelijk zijn voor een gezamenlijke afspraak bij de tandarts of een afspraak bij de huisarts.

Updated: 2 mei 2016 — 8:14 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange