Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Hoe belangrijk is online vindbaarheid

Anno 2015 is online vindbaar zijn een must. Je kent het vast wel. Ga je even snel naar de stad, bedenk je je ineens dat je op zoek bent na een dierenwinkel. Tegenwoordig zijn er steeds minder dierenwinkels maar je wilt er echt nu naar toe. Je gaat naar Google op je smartphone en typt in dierenwinkel Breda. Verbazingwekkend genoeg komen er geen directe winkels in de buurt naar voren. Wat nu? Heeft u de verkeerde zoektermen gebruikt, is er geen dierenwinkel in de buurt of zijn de websites van de dierenwinkel gewoon niet goed geoptimaliseerd? Deze vragen zul je zelf niet goed kunnen beantwoorden zonder ver op onderzoek uit te gaan. Wel kan er geconcludeerd worden dat je potentiële klanten zal mislopen wanneer de online vindbaarheid te wensen over laat. Maar hoe zorg je er dan voor dat dit wel het geval is?

Geoptimaliseerde websiteseo-896175_640

Om de vindbaarheid van een website te verhogen is het van belang dat deze voldoet aan de richtlijnen van Google. Er zijn echter redelijk veel richtlijnen die de meeste van ons nooit allemaal zullen kunnen onthouden. Zo is het belangrijk dat de technische inrichting voldoet aan de eisen. Indien dit niet het geval is daalt de website in de ranking waardoor deze minder snel gevonden zal worden. Verder is het van belang dat in de content op de website relevante trefwoorden gebruikt worden waar de website op gevonden kan worden. Voor een boekhouder uit Breda is het natuurlijk belangrijk dat hij op boekhouder Breda gevonden kan worden. Maar om tot een duidelijk beeld te komen welke zoekwoorden wel en niet werken is onderzoek nodig. Om dit alles te bewerkstelligen is het verstandig om een online marketing bureau naar de SEO te laten kijken. Wanneer je totaal geen idee hebt kijk dan eens op de website van WeTalkSEO waar je gratis SEO tips kunt krijgen.

Een tip

Toch wil ik in dit artikel ook nog één tip geven. Ben als bedrijf zijnde bewust bezig met het schrijven van blogs. Blogs worden vaak gedeeld en verwerkt in andere artikelen waardoor jou website meer kracht krijgt. Op deze manier wordt de ranking verhoogd en ben je beter te vinden in Google.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange