Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Koopmans verf en perkoleum.

Koopmans verf en perkoleum gaan al jaren samen. In 1970 ontwikkelde de koopmans fabriek een nieuwe beits: perkoleum. Nu een zeer bekende dekkende buitenbeits. Beits heeft namelijk de eigenschap dat het vocht regulerend is. Hetgeen betekent dat de vocht wel uit de ondergrond verdampt maar niet van buitenaf in die diezelfde oppervlak komt. Men zegt ook wel eens in de volksmond dat een beits ademt. Hiermee voorkom je onder andere houtrot. Ons klimaat gaat veel gepaard met regen en dus vocht. Dat is dan ook de reden dat koopmans deze beits heeft ontwikkeld. Ze zijn er zeer bekend mee geworden.

koopmans verf

Perkoleum en de toepassingen.

De lak van koopmans kent veel toepassingen. Het wordt veelal toegepast op houten objecten buiten. Vaak worden schuttingen hiermee geschilderd. Je kunt dan bij koopmans kiezen tussen een blanke, half-transparante en kleurbeits. Het is maar waar je voorkeur ligt. Wil je de structuur blijven zien van de schutting dan zal je een blanke beits moeten toepassen. Ook worden er tuinhuisjes of blokhutten mee behandeld. Daarnaast wordt het ook toegepast in de woningbouw. Je kunt het ook op deuren en kozijnen aanbrengen. Vaak wordt dan wel met een kleurbeits gewerkt.

De beits van koopmans en de eigenschappen.

Koopmans verf en dan met name ook de perkoleum heeft bijzondere eigenschappen. Perkoleum bezit oplosmiddel arme stoffen. Daarnaast is deze verfstof vochtregulerend en waterafstotend. Wat ook noemenswaardig is dat deze verf een impregnerende functie heeft. Dit betekent dat er geen vocht meer kan indringen in het hout en biedt bescherming tegen houtrot. Als laatste wil ik de zon opnoemen. In de zomer heb je hiermee te maken. Je krijgt dan te maken met ultra violet stralen of het bekende UV straling. Gelukkig is de perkoleum van koopmans UV bestendig. Dus de zon en de regen krijgen geen kans om het evenwicht te verstoren. Het product bestaat nu al zesenveertig jaar en heeft een behoorlijke reputatie opgebouwd. Perkoleum van koopmans verf is dan ook een goede aanbeveling. Ook de prijs is gunstig. Je hebt al voor € 18,57 ( dit is inclusief korting) een blik van 750 ML. Het verbruik haalt minimaal veertien liter per vierkante meter. Je praat dan over slechts € 1,76 per vierkante meter. Klik hier voor meer informatie.

Updated: 28 februari 2016 — 8:39 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange