Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Modeblunders van mannen

Ben jij een echte fashionkoning of sla jij de plank geregeld mis met je opvallende outfits? Als man is het natuurlijk hartstikke lastig om te weten wat de trends zijn en wat echt niet meer kan. Geen probleem, we helpen je graag een handje. We gaan je voornamelijk vertellen wat je echt niet meer kunt dragen. Dit om je te behoeden voor modeblunders in de toekomst. Geloof ons, het is voor je eigen bestwil. We zullen je natuurlijk ook vertellen wat je absoluut wel moet doen!

Wat je vooral niet moet doen

Mannen opgelet, onthoud deze regels goed en zorg ervoor dat je nooit meer een van de onderstaande blunders maakt.

Sokken in sandalen

Wat dacht jij toen jij je sokken aantrok en daarna je sandalen? Dit staat fantastisch onder mijn broek en zo krijg ik geen koude voeten? Als het te koud is om sandalen aan te doen, doe dan gewoon dichte schoenen aan. Sandalen zijn gemaakt om in de zomer te dragen en vooral voor blote voeten. Die prachtige witte sportsokken moet je dus in de kast laten. Die trek je maar aan als je gaat sporten of als jij je sneakers aan doet.

Shirts die op tatoeages lijken

T-shirts met opvallende en leuke prints zijn oké, maar ga het niet overdrijven. Geen t-shirts die zoveel kleuren bevat en zo druk is dat je eigenlijk niet meer weet waar je naar moet kijken. Ze lijken een beetje op een rare en ordinaire tatoeage en dat is niet iets wat je g10x modebloopers van mannen witte sokkenraag wilt.

Broeken die van je kont afzakken

NEE! Het is niet cool of stoer of hip of wat je ook maar denkt dat het moet zijn als je boxer drie meter boven je broek uit komt. Trek je broek op en laat die niet ergens onderaan je kont bungelen. Echt niemand hoeft te weten wat voor een ondergoed jij draagt.

Streepjes op blokjes

Tenzij je het echt heel goed kunt combineren kun je beter geen prints op elkaar dragen. Streepjes op streepjes, blokjes op blokjes of streepjes op blokjes, doe het gewoon niet. Het is erg lastig om dit te combineren.

Kleding met opvallende merklogo’s

Ook dit is een beetje uit de tijd. Het klopt dat dit vroeger heel erg hip was, maar dat is echt al heel lang geleden. Voor sommigen is het een uiting dat ze geld hebben, maar geloof ons, dit is niet de juiste manier om dat te doen. Je schrikt er alleen maar mensen mee af.

 

Wat moet je dan wel doen?

Er zijn een aantal dingen die elke man in de kast moet hebben. Dit is een goed passende blazer en dan met nadruk op dat goed passende. Verder zijn v-hals shirts een echte must, vooral in de basic kleuren zoals zwart, wit en grijs. Een goede spijkerbroek en een paar stoere sneakers. Natuurlijk moet je in de winter ook over een goede winterjas beschikken. Ga voor een trendy en wat langere winterjas met bontkraag. Lekker warm én fashionable.

Updated: 23 december 2016 — 10:20 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange