Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Nepalees gezin krijgt ontharingsbehandeling

Een tijd geleden is een Nepalese familie behandeld voor een zeldzame aandoening: hypertrichosis. Deze aandoening zorgt ervoor dat je extreme haargroei hebt op ongewone plekken op je lichaam. Het wordt ook wel het weerwolf-syndroom genoemd. Devi Budhathoki die 37 jaar is heeft last van dit syndroom. Ook haar dochters van 13 en 5 jaar oud en haar zoon van 12 jaar oud hebben last van dit syndroom. Niet al haar kinderen hebben overigens last van het probleem. Devi en haar man hebben nog een zoon en een dochter die een normale haargroei hebben.

 

Nieuw gezicht

Devi gaf aan dat ze zich vooral liet behandelen omdat haar kinderen niet meer naar school durfden. Haar zoon vertelde tegen zijn vriendjes dat wanneer hij weer naar school kwam, hij een nieuw gezicht zou hebben.

 

Behandeling

De vrouw en haar kinderen zijn in de hoofdstad van Nepal behandeld aan hun aandoening door middel van permanent ontharen. Dit gebeurde met een laser die ervoor zorgt dat de haarzakjes worden vernietigd. Op die manier is het lastig voor de haren om weer terug te groeien. Hopelijk is zo het probleem opgelost en kunnen de kinderen van Devi weer gerust naar school.

Permanent ontharen kan veel mensen een oplossing zijn en een uitkomst bieden. Meer informatie over permanent ontharen vind je door op de blauwe link hierboven in de tekst te klikken.

 

Updated: 30 mei 2015 — 7:00 pm
Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme