Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Transport voor geneesmiddelen

Het transport van geneesmiddelen is niet iets wat je zomaar even doet. Vanuit de Goede Distributiepraktijken (GDP) worden er heel wat regels geëist. De GDP zijn richtlijnen waar je als distributeur aan moet voldoen bij het vervoeren van farmaceutische producten. Moet jij een grote partij geneesmiddelen vervoeren? Dan moet je bestelling gedurende het hele traject worden voorzien van een kwaliteitsbeheersysteem. Dit vraagt om een ervaren transporteur. Nouwens Transport zorgt ervoor dat jouw farmaceutische producten veilig en onder de juiste omstandigheden van A naar B worden gebracht.

Professioneel, toegewijd en betrouwbaar

Dit zijn drie termen waar je op moet kunnen rekenen bij het transport van je geneesmiddelen. Er moet aandacht worden geschonken aan de temperatuur, ongedierte bestrijding en aan de hygiëne. Als transportbedrijf mag je die dingen niet uit het oog verliezen. Mocht er onverhoopt toch wat gebeuren met bijvoorbeeld de temperatuur, moeten de medicijnen meteen worden onderzocht of het invloed heeft gehad. Je kunt dus maar beter het zekere voor het onzekere nemen en gaan voor een gedegen transportbedrijf. Nouwen

pills-684989_640

s heeft al veel farmaceutische middelen vervoerd en weet dus van wanten. Jij weet zeker dat jouw medicijnen veilig zijn. Of het nou grote bestellingen zijn of kleine, je producten worden op de juiste plek afgeleverd. Het kan zijn dat je medicijnen naar een apotheek, ziekenhuis of groothandel vervoerd moeten worden. Met een goed transportbedrijf moet het niet uitmaken waar je bestelling heen moet, het moet er simpelweg veilig komen.

 

24/7

Het vervoeren van medicijnen is een verantwoordelijke taak. Hiervoor heb je kennis, materiaal, technische middelen en zorg voor nodig. Het is daarom wel zo fijn dat een transportbedrijf 24/7 kan vervoeren. Ook als je te maken krijgt met een spoedklusje is een 24 uur service wel zo handig. De medicijnen moeten namelijk op tijd op de plaats van bestemming kopen. Zoek daarom met zorg een goed transportbedrijf uit.

 

Updated: 23 juni 2015 — 11:12 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange