Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Dubai

Nu in Nederland de koude wintermaanden weer zijn aangekomen, zoeken steeds meer mensen naar een vakantie naar Dubai. Niet verwonderlijk, aangezien het weer er in de wintermaanden zeer aangenaam is. Waar er in de zomer temperaturen van ver boven de 40 graden geen uitzondering zijn, ligt de gemiddelde temperatuur in de winter tussen de 25 en 30 graden. Bovendien valt er vrijwel geen regen, en schijnt er altijd de zon.

Reizen naar Dubai

Vanaf Schiphol vliegt u in ongeveer 8 uur naar Dubai. Naast KLM en Emirates kunt u in de wintermaanden ook vliegen met goedkopere maatschappijen als TUI, Correndon en Transavia. Door de lage prijzen van vlucht en hotels kiezen steeds meer mensen voor een vakantie naar Dubai ten koste van landen als Turkije of Egypte. Na aankomst op het vliegveld van Dubai kunt u het makkelijkste een taxi pakken naar uw hotel. Taxi’s zijn in Dubai het meest gebruikte vervoersmiddel, en zijn er erg goedkoop. U zult niet lang te hoeven wachten op een taxi naar uw hotel.

De belangrijkste attractie in Dubai is de Burj Khalifa, met maar liefst 828 meter het hoogste gebouw ter wereld. U heeft de mogelijkheid het observation deck te bezoeken, dat op een hoogte van 555 meter ook de hoogste ter wereld is. Vanwege de grote belangstelling doet u er verstandig aan vooraf kaartjes te bestellen.

Updated: 8 december 2015 — 11:52 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange