Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Meindl Wandelschoenen: ambachtelijke kwaliteit

De familie Meindl zit reeds meer dan 300 jaar lang in het schoenmakersvak. Dat is een lange traditie die zeer duidelijk aanwezig is in de hele identiteit van deze Beierse producent van wandelschoenen. Iets wat je al terug kunt zien in het feit dat Meindle één van de weinige merken is die nog steeds de productie in Duitsland heeft.

Meindl wandelschoenen: de roots

De roots van Meindl wandelschoenen gaan uiteraard zowat 300 jaar terug. Het bedrijf zelf zag echter het levenslicht in 1928 toen Lucas Meindl zijn kleine schoenmakerij uitbouwde tot een geduchte marktspeler in de sector van de wandelschoenen. Vanaf dag één werd daarbij de nadruk gelegd op de ambachtelijke manier van produceren met een persoonlijk oog voor kwaliteit. Het is een bedrijfsfilosofie die tot op de dag van vandaag aanwezig blijft en hoog in het vaandel wordt gedragen. De schoenen zijn dan ook nog steeds gemaakt volgens een ambachtelijke wijze met veel oog voor de pasvorm en betrouwbaarheid van het materiaal. De focus van Meindl wandelschoenen is dan ook de bescherming van de voet en ervoor zorgen dat er een optimale stabiliteit wordt bereikt.

Het huwelijk van traditie met innovatie

Meindl is er doorheen zijn geschiedenis gelukkig ook altijd in geslaagd om de klassieke en traditionele productiemethoden zonder enig probleem in het huwelijksbootje met innovatie te plaatsen. Bij Meinl ben je dan ook aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar kwaliteitsvolle wandelschoenen die bovendien de nieuwste innovaties herbergen. Het assortiment loopt dan ook van een klassiek model als de dubbelgestikte Meindl Perfekt tot een innovatief exemplaar die gebruik maakt van GORE-TEX Surround. Razend benieuwd geworden naar het assortiment van deze succesvolle producten van wandelschoenen? Neem dan zeker eens een kijkje naar Meindl wandelschoenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange