Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Met je vrienden naar Düsseldorf

Düsseldorf is de bruisende metropool van Duitsland. Het is een rijke stad en tevens een geweldige plaats om met je vrienden naar toe te gaan. Dat cultuur snuiven er niet echt in zit als jij met een groep vrienden een weekend weg gaat, begrijpen we. Ondanks dat Düsseldorf genoeg highlights heeft om te bezichtigen. De Oberkasseler Brücke bijvoorbeeld. Of de Rijntoren. Leuke plekjes die je waarschijnlijk met je vrienden niet gaat ontdekken. Natuurlijk is het rond de kersttijd ontzettend leuk dat er zoveel kerstmarkten zijn, maar dat kan niet op tegen zon, terrasjes en een witbiertje. Dat is ook niet erg. De voornaamste reden dat jullie naar deze stad gaan, is om te feesten en om misschien een beetje te winkelen (de vrouwen dan). Gelukkig is Düsseldorf bij uitstek een stad om flink los te gaan.

 

Vervoer naar Düsseldorf

Als je met een stel vrienden naar Düsseldorf gaat, moet er natuurlijk vervoer geregeld worden.

Je kunt met de trein gaan, maar het is begrijpelijk dat je lekker met de auto wilt! Dit gaat sneller en je bent vrij om te gaan wanneer je wil. Het is natuurlijk een stuk leuker om met z’n allen in één busje te zitten. Je kunt het beste een personenbus huren. De meeste personenbussen zijn gemaakt voor negen personen. Een echte aanrader! De voorpret begint al onderweg en de sfeer zit er al helemaal in, nog voor dat jullie in de stad zijn aangekomen. Eenmaal in Düsseldorf barst het echte feest natuurlijk los, maar dan hebben jullie al een goed opwarmertje gehad. Ook als je een vrijgezellenfeest moet organiseren, is Düsseldorf een echte aanrader.

 

Stappen in Düsseldorf

Na er met zoveel lof over gesproken te hebben, ben je natuurlijk benieuwd wat er dan wel niet zo geweldig is aan deze stad. Dat ga ik je vertellen. Of je nu van de Duitse meezing kroegjes houdt of van te gekke clubs, in Düsseldorf vind je ze beide. Ten eerste is de Rheinstrasse een echte aanrader. In deze straat nemen de vele terrasjes en restaurantjes de overhand. Ga er op tijd heen, want de terrassen zitten daar altijd snel vol. Bestel jezelf een heerlijk koud drankje en bekijk alle mensen en de vele vrijgezellenfeesten die langs komen wandelen. Daarnaast heb je de Altstadt. Het is het historische centrum van Düsseldorf, maar alles behalve saai, stoffig en

bar-463476_640

 suf. Het is de place to be als jij ‘s avonds op stap wil. 260 café’s in één straat! Dat klinkt als muziek in de oren. Met kroegen als Öber Bayern en de Bierkönig weet je niet wat je te wachten staat. Wil jij liever los gaan in een club? Ga dan naar de Nachtresidenz. Een trendyclub die gevestigd is onder een oude koepel. Ook La Rocca is een toffe plek om je dansmoves te showen.

Updated: 26 juni 2015 — 5:38 pm
Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme