Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Wat vinden kinderen het belangrijkste tijdens een vakantie met het gezin?

Er is recent onderzoek gedaan naar wat kinderen het liefste doen wanneer ze met het gezin op vakantie gaan. Aan het onderzoek deden ruim 22 duizend kinderen mee van over de hele wereld. Er werd voornamelijk gekeken naar de beoordelingen die kinderen hadden achtergelaten op het internet. Deze hebben waardevolle inzichten opgeleverd over de favoriete bezigheden van kinderen tijdens hun vakantie, van een rondreis in Schotland tot een strandvakantie op de Bahama’s.

Wifi op de vakantiebestemming

De kinderen waarvan de beoordelingen zijn onderzocht zijn 12 tot 15 jaar oud en komen uit landen over de gehele wereld. Er kwamen veel verschillende resultaten uit het onderzoek. Zo vinden de kinderen in Nederland en Japan het vooral belangrijk dat er een goede wifi verbinding aanwezig is op de vakantiebestemming. Maar liefst 94% van de Nederlandse kinderen vond de wifi verbinding essentieel op vakantie. Gemiddeld lag dit percentage op 89%.

Foto’s delen op social media

Een goede wifi verbinding is leuk, maar als je niks te delen heb op social media heb je er niets aan. Daarom gaf 44% van de kinderen aan het nemen van mooie vakantiefoto’s belangrijk te vinden. Het kunnen delen van de mooie foto’s met familie en vrienden op social media wordt als een van de belangrijkste redenen hiervoor genoemd.

Grote slaapkamer

Opvallend is dat slechts een kwart van de kinderen van 12 tot 15 jaar aangeeft dat ze het maken van vriendjes op vakantie belangrijk vinden. De reden hiervan is niet bekend. De kinderen vinden het maken van vriendjes bijna even belangrijk als de slaapkamer waarin ze verblijven tijdens de vakantie. 24 procent geeft aan dat ze het liefst in een slaapkamer verblijven die groter is dan de kamer die ze thuis hebben, en 22 procent slaap het liefst op goed verende bedden. Logisch, want daar kun je ook nog eens lekker op springen!

Updated: 29 oktober 2016 — 9:28 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange