Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Tackers

Tackers (ook wel een nagelapparaat genoemd) zijn er te vinden in allerlei soorten en maten. Er zijn ook veel verschillende types. Denk bijvoorbeeld aan microbradnailers, schuine afwerktackers en coilnailers. Maar hoe weet u nou welke tacker u moet hebben voor welk probleem? Er zijn diverse webshops waar tackers worden verkocht waar u persoonlijk advies kunt ontvangen  en waar u vragen kunt stellen. Het is altijd handig om advies te krijgen  van specialisten als u niet helemaal zeker bent van uw zaak.

Een tacker aanschaffen of huren?

Het kan zijn dat u voor een bepaalde klus voor een korte periode een tacker nodig bent en dat hij daarna overbodig is. Dan zou het zonde zijn om een tacker aan te schaffen. Daarom zijn er diverse bedrijven die inspelen op de vraag naar de huur van tackers. Een kunt terecht bij de bekende bouwwinkels zoals de Gamma, Praxis en Karwei, maar het is ook mogelijk om online een tacker te huren. Bedrijven als Boels, Borent en Workx bieden allerlei apparaten aan die u kunt gebruiken voor de meest uiteenlopende toepassingen. Ze zijn verkrijgbaar tegen goede huurtarieven en kunnen voor kortere of langere periodes gehuurd worden.

Tackernagels

Er zijn veel soorten Tackernagels en in de meeste apparaten gaat maar 1 maat nietje in, het is dus belangrijk om goed te onderzoeken welke bevestigingsmaterialen er in uw tacker gaan. Deze nietjes zijn er ook in verschillende types. Er onder andere zijn roestvrije nietjes, gegalvaniseerde nietjes, aluminium nietjes en stalen nietjes.  Er zitten drie belangrijke onderdelen aan het nietje, de draadafmeting, de poot en de kroon. Logischerwijs is het nietje het sterkst wanneer de kroon breed is en het draad dik is.

Bron: http://www.hilbrink-hechttechniek.nl/

Updated: 5 november 2015 — 6:58 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange