Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Is goedkoop duurkoop bij kabels?

Meer geld voor een goede kabel
Bij de aanschaf van een iPhone 6 wordt een kabel standaard meegeleverd. Het kan gebeuren dat deze kabel kapot gaat of niet meer goed werkt. Je kunt hiermee altijd terug gaan naar de winkel, er zit namelijk garantie op, dus de goedkope iPhone 6 kabel wordt dan vervangen. Als de garantieperiode is afgelopen, kiezen veel mensen voor een goedkopere kabel. Dit is echter niet heel erg verstandig.

Goedkope kabel bij de Action
Goedkopere kabels zijn echter niet goed voor de iPhone 6. Het kan misschien een aantal euro’s schelen, maar de goedkope kabels zijn qua kwaliteit lang niet zo goed als een gecertificeerde kabel van Apple. Goedkope kabels vindt je vaak vindt bij bijvoorbeeld de Action, waar je er twee euro voor betaalt.

Iets meer geld voor goede kabel
Deze goedkope kabels werken de ene keer wel, de andere keer niet. Vaak gaan ze ook veel sneller kapot dan een gecertificeerde iPhone 6 kabel. Ook kan je iPhone de melding geven dat de kabel niet gecertificeerd is en om deze reden niet werkt. Je wilt natuurlijk niet het risico lopen dat je accu niet meer oplaadt. Om deze reden is het slim om wat meer geld uit te geven voor een duurdere, maar gecertificeerde kabel.

Updated: 18 juni 2015 — 6:22 pm
Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme