Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Het verschil tussen BlackBerry en Apple

BlackBerry

BlackBerry is een innovatief elektronicabedrijf met het hoofdkantoor in Waterloo, Ontario. Mike Lazaridis is de oprichter BlackBerry. RIM was tot 2013 de naam van BlackBerry, de afkorting voor Research In Motion Limited. Het bedrijf is geroemd als de fabrikant van BlackBerry smartphones. Deze smartphones zijn vanaf het midden van de jaren 90 enorm populair geweest onder consumenten.

BlackBerry Producten

De software voor deze smartphones wordt door het bedrijf zelf ontwikkeld. Er worden hiernaast draadloze programmatuur voor andere bedrijven ontwikkeld. De eerste smartphones werden al spoedig onder zakenmensen gebruikt. De laatste belangrijke smartphone voor BlackBerry is de BlackBerry Classic.

Apple

Apple is een groot elektronicabedrijf met het hoofdkantoor in Cupertino, Verenigde Staten. Het technologie bedrijf werd opgericht door Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne op 1 april 1976. Het is een sterk beeldmerk dat verschillende keren onderscheiden is voor de baanbrekende uitvindingen. Eén van de oprichters, Steve Jobs wordt een noemenswaardig gedeelte van de triomf van Apple toegerekend.

Apple Producten

De iMac computer, iPod en de iPhone zijn voorbeelden van de uitvindingen van Apple. Het elektronicabedrijf ontwikkelt software voor iOS maar tevens voor Windows. De iPhone is voor Apple24 de smartphone die voor een groot deel van de omzet zorgt. De iPhone 6 is op dit moment de laatst uitgebrachte iPhone.

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme