Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Smartphone en festivals

Grote evenementen, veel mensen, drank en het showen van je beste moves gaan vaak niet goed samen met je smartphone. Op festivals is de kans dat jij je mobiel kwijt raakt vele malen groter dan anders. Door de grote mensenmassa is het veel makkelijker om je mobiel kwijt te raken. Laat jij je telefoon in de tent liggen? Dan bestaat er een kans dat deze gejat wordt. Daarnaast krijgt je smartphone naar alle waarschijnlijkheid regelmatig een bier douche. Toch kun je niet zonder smartphone. Op een festival komen jij en je vrienden vaak in memorabele situaties terecht. Hier moet je natuurlijk wel kekke foto’s van maken als bewijs en herinneringsmateriaal. Je moet je vrienden en familie ook te allen tijde op de hoogte houden van alle bijzondere momenten. Naast de onderstaande tips om een festival en je mobiel de beste vrienden te laten worden, is het ook verstandig dat jij beschikt over onbeperkt internet van Robin mobile en onbeperkte belminuten.

phone-716965_640

Tips smartphone vs festival

Lees hier handige tips voor je smartphone op een festival. Hoe bescherm jij je mobiel en hoe kun jij optimaal gebruik maken van je telefoon.

  • Niks is zo vervelend als de hele tijd met een tasje rond te lopen die uitpuilt van de pasjes en briefjes. Neem alleen het hoog nodige mee, zoals je ID-kaart en wat briefgeld. Geen idee waar je die dan moet laten? Tussen je smartphone en je hoesje.

  • Een festival staat gelijk aan zweet, bier, zand en soms ook regen. Dit zijn nou niet de meest favoriete omstandigheden voor je smartphone. Bewaar je telefoon daarom in een plastic zakje. Het liefst een zakje die je ook op het vliegtuig krijgt voor eventuele vloeistoffen. Deze kun je makkelijk afsluiten en je kunt nog steeds je mobiel bedienen met je vingers.

  • Mocht jij je telefoon toch kwijtraken, zorg er dan in ieder geval voor dat ze weten van wie de gevonden mobiel is. Zet je naam en een noodnummer in de notities en maak er een screenshot van. Stel de afbeelding in als je achtergrond en voila! Iedereen weet wie ze kunnen bereiken als ze jouw telefoon vinden (hopelijk heb je wel eerlijke vinders).

  • Gaat jou mobiel niet zo lang mee zonder batterij? Zet deze dan op de vliegtuigstand. Maak foto’s van de line-up, van herkenbare plekken rondom de parkeerplek van je auto en van de Google maps route naar je auto toe. Hier heb je geen internet voor nodig en je bespaart je batterij. Dit is tevens handig voor als je geen goed bereik hebt.

  • Foto’s maken? Gebruik de selfiestick. Je hebt geen last van andere mensen en je bent verzekerd dat iedereen op de foto staat. Daarnaast is het handig om de zaklamp van iemand anders te gebruiken als jij foto’s wil maken in het donker. Zo krijg je ook in het donker heldere foto’s. Wil je filmen, maar niet het geroezemoes? Houd dan je vingers op de microfoon.

  • Koop een usb oplader. Deze laad jij thuis op en zodra je smartphone uit dreigt te vallen, koppel je deze aan de draadlozen usb oplader. Je laadt je mobiel gewoon op in je zak, ideaal!

  • Laat je mobiel niet rondslingeren. Je kunt hoesjes krijgen met een snoer die je kunt bevestigen aan je broek. Een rekbaar snoer waarmee je gerust foto’s kunt maken en mee kunt appen. Mocht iemand jouw mobiel willen stelen, merk je dat meteen. Zo raak jij je mobiel nooit kwijt.

 

Zonder zorgen naar een festival

Voortaan weet jij hoe je jouw mobiel zorgeloos door een festival heen krijgt. Met batterij, zonder schade en inclusief te gekke foto’s. Je smartphone komt gewoon veilig en onbeschadigd mee naar huis.

 

Updated: 24 november 2016 — 9:33 am
Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme